x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica „Jackpot”, cel mai nou single The Motans, vorbește despre dragoste, dezamăgire și renunțare

„Jackpot”, cel mai nou single The Motans, vorbește despre dragoste, dezamăgire și renunțare

17 Mar 2018   •   14:35
„Jackpot”, cel mai nou single The Motans,  vorbește despre dragoste, dezamăgire și renunțare

Fanii The Motans se vor bucura de o nouă surpriză, după lansarea recentă a primului album, „My Gorgeous Drama Queens”. Cu multe simboluri personale, după cum spune Denis Roabeș, care se regăsesc atât în versuri, cât și în imaginea videoclipului, The Motans lansează single-ul „Jackpot”, împreună cu videoclipul piesei, produs de Loops Production pentru Global Records.

The Motans – Jackpot

https://www.youtube.com/watch?v=FvR0PUXKhrg

Jackpot e o piesă care vorbește de la sine. Am ascuns în ea foarte multe simboluri cu caracter personal, dar, cu toate astea, cred că va ajunge la sufletele ascultătorilor. La producție s-a lucrat împreună cu Marcel Botezan și Sebastian Barac și am încercat să abordăm împreună un alt stil, care se potrivește mai mult cu starea și mesajul piesei”, declară artistul, care le mulțumește lui Bogdan Păun și lui Alexandru Mureșan pentru entuziasmul și munca depuse pentru a crea și realiza videoclipul.

M-am implicat si eu, alături de ei, la scrierea scenariului, am vrut să arătăm dragostea ca pe ceva murdar, dar fără de care oamenii sunt goi pe dinăuntru (culoarea albă). Personajul principal este nevoit să se piardă în toate păcatele lumii ca să se curețe de această murdărie și să uite o dragoste care, cu părere de rau, nu a fost reciprocă. Într-un final, personajul principal rămâne singur, cu sufletul distrus și pustiu, dar alb imaculat”, încheie Denis.

Versurile piesei sunt semnate de Denis Roabeș, muzica - Denis, Sebastian Barac, Marcel Botezan, iar videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun (echipa NGM Creative cu care au lucrat INNA și Irina Rimes).

The Motans YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCVH4CfUtEZ6A0q2fJkOuCjw  

 

Primul album The Motans, „My Gorgeous Drama Queens”, lansat în urmă cu o săptămână la Teatrul Elisabeta din București, poate fi găsit și aici

 

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale și care a devenit piesa anului 2017 în România, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.  

 

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

 

×
Subiecte în articol: The Motans