x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Julie Mayaya spune că s-a îndrăgostit de muzică la vârsta 2 ani, când asculta discuri cu povești

Julie Mayaya spune că s-a îndrăgostit de muzică la vârsta 2 ani, când asculta discuri cu povești

10 Oct 2017   •   22:17
Julie Mayaya spune că s-a îndrăgostit de muzică la vârsta 2 ani, când asculta discuri cu povești
Sursa foto: Nico Grigore

Julie Mayaya, artista care marți, pe 10 octombrie, de la ora 23:00, va susține un „altfel” de concert - „Live Session la The Jack's Piano Bar” spune că „a cânta” reprezintă pentru ea mai mult decât o meserie. Este un mod de viață, este „momentul în care eu mă simt cel mai bine, pentru că ador muzica și trăiesc prin muzică”. Vedeta povestește că pasiunea ei a început când era copil și când din spusele mamei mele, eram foarte mică, în jur de 2 ani și ascultăm poveşti la pick-up, poveşti care conţineau foarte multe cântecele. Aşa am luat contact cu muzica. A fost dragoste la primul vinil :)))”, se amuză acum Julie.

Ea își amintește că în adolescență îi asculta pe Jon Bon Jovi, Michael Jackson, Patricia Kaas, Metallica și, când a mers la școală, și pe Backstreet Boys, Spice Girls, N'Sync, foarte populari în rândul tinerilor. În prezent, artista ascultă genuri diferite de muzică, melodii despre care spune că „mă fascinează din punct de vedere vocal şi/sau instrumental. Asta acoperă aproape toată aria stilurilor muzicale: jazz, rock, soul, pop, dance, clasică etc”, adaugă ea.

 Fanii Juliei o pot vedea astăzi, de la ora 23:00 la The Jack's (George Enescu, 10), într-un concert cu un concept special. „Julie Mayaya & Friends” înseamnă în primul rând o atmosferă relaxată, o seară petrecută ca între prieteni, cu muzică bună, distracție și, nu în ultimul rând, improvizație și creativitate pentru că „în aceste sesiuni ne întâlnim mai mulţi iubitori de muzică şi pur şi simplu ne jucăm, improvizăm, fiecare aşa cum simte. Pe lângă Alex la clapă, Răzvan - chitară bas, Rolli - chitară, Pitzi – baterie alături de noi vin toți cei care vor să cântăm împreună. Abordăm piese jazz, gospel, soul, blues, rock, toate interpretate într-o manieră mai mult sau mai puţin apropiate de variantele originale”, precizează artista, care le promite tuturor o seară de neuitat în compania și și a celor care vor cânta la  „Live Session la The Jack's Piano Bar”.

×
Subiecte în articol: julie mayaya