x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Julio Iglesias, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Sean Paul și Dua Lipa, la “Te cunosc de undeva!”

Julio Iglesias, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Sean Paul și Dua Lipa, la “Te cunosc de undeva!”

21 Apr 2017   •   21:01
Julio Iglesias, Catherine Zeta-Jones, Christina Aguilera, Sean Paul și Dua Lipa, la “Te cunosc de undeva!”

Noi transformări magice au pregătit, în detaliu, cei zece concurenți sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Transformări pe care le vor juriza, ca de fiecare dată, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Andrei Aradits (actorie) și Aurelian Temișan (all the show).

Astfel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor împărți frățește pentru această gală două personaje complicate: un rapper cu accent și talent jamaican, Sean Paul, și o londoneză cu origini albaneze, care face furori atât pe scena muzicală internațională, cât și pe podiumul de modă, Dua Lipa. Biu Marquetti îl va imita pe starul latin care a avut cele mai mari vânzări din istorie, Julio Iglesias, Ruby va interpreta o melodie din filmul “Rock of Ages”, transformată în frumoasa Catherine Zeta-Jones, în timp ce mezinul “Cuza” va cânta piesa “Lady”, făcută celebră de personajul său din această seară, Yann Destal, solistul trupei Modjo. Daniel Max Dragomir va fi unul dintre cei mai faimoși bărbați din showbiz-ul internațional, Justin Timberlake, Bianca Sârbu va cânta alături de taraful Silvian Voicu precum Laura Lavric, în timp ce Sore va fi norocoasă și fericită să se transforme în Christina Aguilera. La rândul său, Alex Vasilache îl va aduce în premieră la “Te cunosc de undeva!” pe unul dintre cei mai atractivi și bine vânduți cântăreți de muzică grecească, Nikos Vertis, în vreme ce Anda Adam va cânta despre un domn, Louis, transformată în Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios.

Invitatul lui Florin Ristei și al trupei sale, FreeStay, este Mario Joy, un hunedorean pentru care niciun sacrificiu nu a fost prea mare pentru a-și îndeplini visul de a fi pe scenă.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!