x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kylie Minogue vrea şapte cabine tapetate cu oglinzi

Kylie Minogue vrea şapte cabine tapetate cu oglinzi

14 Mai 2008   •   00:00
Kylie Minogue vrea şapte cabine tapetate cu oglinzi

Echipa de producţie a lui Kylie a cerut, pentru concertul care va avea loc sîmbătă, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, şapte cabine bine luminate, cu pereţii îmbrăcaţi în oglinz, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment



Echipa de producţie a lui Kylie a cerut, pentru concertul care va avea loc sîmbătă, pe stadionul Cotroceni din Bucureşti, şapte cabine bine luminate, cu pereţii îmbrăcaţi în oglinzi şi nu mai puţin de 250 de prosoape negre, informează organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment. Concertul de sîmbătă seara se anunţă a fi o adevărată desfăşurare de forţe ­ alături de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea şi demontarea scenei vor fi mobilizaţi aproximativ 200 de tehnicieni români.


Producţia turneului KYLIEX2008, care a impresionat deja publicul din Franţa şi Germania, va sosi în România cu 20 de tiruri. O parte din echipa artistei a ajuns deja, într-un covoi de şapte autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobaţi, muzicieni şi stilişti. Data de 17 mai se anunţă astfel a fi una de neuitat pentru fanii artistei ­ două ore de hituri, şapte ţinute semnate Jean Paul Gaultier, 14 dansatori, patru acrobaţi, un show exploziv de sunet şi lumini. Potrivit organizatorilor, la concert sînt aşteptaţi aproximativ 20.000 de spectatori. În prezent, pentru spectacol se mai găsesc doar bilete la gazonul B, la preţul de 95 de lei.


Turneul KYLIEX2008 a debutat săptămîna trecută, la Bercy Arena din Paris, cu un show exploziv de mai bine de două ore, susţinut în faţa a 15.000 de spectatori. Acompaniată de un band live şi de o nouă trupă de dansatori, Kylie a interpretat 28 de piese, printre care single-uri de pe noul album, hit-uri mai vechi, dar si cover-uri celebre, precum “Copacabana”.
   

×
Subiecte în articol: muzica