x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lady Gaga, internată de urgență, își anulează concertul din Brazilia

Lady Gaga, internată de urgență, își anulează concertul din Brazilia

15 Sep 2017   •   20:20
Lady Gaga, internată de urgență, își anulează concertul din Brazilia

Lady Gaga a anunţat joi pe reţelele de socializare că a fost spitalizată din cauza "unor dureri puternice", care au obligat-o să anuleze concertul prevăzut vineri la festivalul Rock in Rio din Brazilia, relatează AFP. 

"Brazilia sunt devastată, nu mă simt suficient de bine pentru a veni la Rock in Rio. Sunt gata să fac orice pentru voi. Dar trebuie să am grijă de corpul meu", a deplâns vedeta pop americană pe Twitter. 

"A trebuit să fiu spitalizată (...) Am dureri puternice. Sunt în mâinile celor mai buni doctori", a precizat ea pe Instagram, într-un mesaj ilustrat printr-o poză în care apare cu o o perfuzie în braţ. 

Marţi, Lady Gaga, 31 de ani, şi-a emoţionat fanii din lumea întreagă dezvăluind că suferă de fibromialgie, fapt ce o va obliga să facă o pauză pentru o perioadă nedeterminată de timp în turneul său mondial, prevăzut până în decembrie. 

Această maladie cronică îi provoacă dureri multiple şi difuze, însoţite de stări de indispoziţie. 

La începutul lunii, vedeta deja fusese nevoită să-şi întrerupă concertul de la Montréal din cauza unei laringite şi unei infecţii respiratorii contractată în timpul unui concert în aer liber la New York. 

Pentru a o înlocui pe Lady Gaga, cap de afiş la Rock in Rio, organizatorii au programat un al doilea concert al trupei Maroon 5, care va avea loc vineri plus cel programat deja sâmbătă. 

Fanii vor putea cere restituirea banilor pe bilete dacă doresc. 

Aproximativ 700.000 de bilete s-au vândut pentru cele şapte seri de festival, unde sunt prevăzute peste 150 de concerte. 

Programul, foarte eclectic, include legende ale rockului, precum The Who sau Aerosmith, dar şi figuri emblematice ale muzicii R'n'B, ca Justin Timberlake şi Alicia Keys.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lady Gaga Rock in Rio