x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica “Love&Christmas Songs” cu Oana Sîrbu, la Aida Pub

“Love&Christmas Songs” cu Oana Sîrbu, la Aida Pub

17 Dec 2012   •   10:25
“Love&Christmas Songs” cu Oana Sîrbu, la Aida Pub

Pe 19 decembrie, înainte ca pregătirile pentru sărbători să vă acapareze, vă puteți oferi un spectacol memorabil, la Aida Pub din Capitală. Începând cu ora 20.00, Oana Sîrbu va susține un recital live, intitulat „Love&Christmas Songs”, acompaniată de pianistul Georgian Nițu.
Dacă luminile festive care au împodobit Bucureștiul nu v-au introdus, încă, în atmosfera Crăciunului, cu siguranță spectacolul „Love&Christmas Songs” va reuși să vă transmită emoția specifică sărbătorii. De altfel, Oana Sîrbu crede că există un singur ingredient care poate asigura reușita unui spectacol live: „Emoția! Emoția pe care o transmite un artist publicului său”.

Cântăreața își amintește cu plăcere de sărbătorile de iarnă de altădată și de muzica ce însoțea acele zile cu totul speciale. „Crăciunul este cel al copilăriei, când cu toții – familia și prietenii – ne adunam în jurul bradului și cântam, în casa bunicilor din Matei Voievod. Iar când mă gândesc la muzica de Crăciun, îmi vine în minte corala Patriarhiei, unde cânta mătușa mea. Alături de ea, mergeam în casa Patriarhului și ascultam colinde, iar nouă, copiilor, ni se împărțeau daruri. Sunt amintiri minunate, pe care le păstrez mereu vii în suflet”, declară Oana Sîrbu.
În această perioadă, artista pregătește o serie de spectacole de Crăciun și evenimente dedicate copiilor, toate acompaniate de muzică bună. Pentru spectacolul de la Aida Pub, locurile la masă sunt limitate, iar rezervari se pot face la numărul de telefon 0726.318.463.

×
Subiecte în articol: oana sarbu aida pub concert