x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Maria Gheorghiu şi “Fluturii”, la Aida Cafe!

Maria Gheorghiu şi “Fluturii”, la Aida Cafe!

de Dana Andronie    |    24 Feb 2014   •   15:21
Maria Gheorghiu şi “Fluturii”, la Aida Cafe!

După o perioadă mai lungă de pauză, Maria Gheorghiu revine pe scena bucureşteană cu un concert de club ce se anunţă a fi excepţional. "Fluturii" fiecăruia dintre noi sunt aceia care ne vor însoţi în această expediţie muzicală, a cărei reprezentaţie va avea loc pe 27 februarie, în Aida Cafe (Calea Victoriei 16-20, pasajul Macca-Villacrosse), începând cu ora 20.30. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0726.318.463. Preţul unui bilet este de 20 lei.

“Muzica pentru mine este o formă de supravieţuire. Muzica este refugiul atunci când simt că nu mai încap în lumea reală. Este armura pe care o îmbrac ca să mă apăr de micile răutăţi cotidiene. Este cea mai importantă formă de comunicare cu cei care simt că viaţa este şi altceva în afara zilnicei corvoade. Iar muzica mea, poezia pe care o compun, scoate la suprafaţă trăirile mele”, mărturiseşte Maria.

Aviz amatorilor! Artista va cânta în primă audiţie (absolută) două piese. Vă divulgăm numele uneia dintre ele: “Punţi îngheţate”. Restul... la faţa locului, la Aida Cafe.






×