x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mariah vs Madonna

Mariah vs Madonna

de Alex Revenco    |    04 Apr 2008   •   00:00

Recent, cele două staruri au ales să-şi lanseze noile discuri single în aceeaşi zi, “Touch My Body” şi “4 Minutes” (feat. Justin Timberlake) fiind în competiţie pentru primul loc în iTunes Top. Surprinzător sau nu, noua piesă a cântăreţei Mariah Carey a reuşit să se claseze pe primul loc, în timp ce Madonna a ocupat poziţia a... zecea.

Recent, cele două staruri au ales să-şi lanseze noile discuri single în aceeaşi zi, “Touch My Body” şi “4 Minutes” (feat. Justin Timberlake) fiind în competiţie pentru primul loc în iTunes Top. Surprinzător sau nu, noua piesă a cântăreţei Mariah Carey a reuşit să se claseze pe primul loc, în timp ce Madonna a ocupat poziţia a... zecea. Iar dacă “Touch My Body”, semnat Mariah Carey, se bucură de o mare popularitate atât în Statele Unite, cât şi în Europa, Madonna, în ciuda colaborării cu Timberlake, n-a mai “speriat” pe nimeni.

 

 

 

EGALA LUI ELVIS. Cu acest succes Carey a ajuns la cel de-al 18-lea Number One în Billboard Hot 100 singles, egalându-l pe... Elvis Presley într-un clasament al tuturor timpurilor. Recordul este deţinut de Beatles, cu 20 de titluri locul întâi la Billboard. După cum se ştie, single-ul “Touch My Body” este extras de pe noul album al interpretei americane, “E=MC2”, prevăzut să apară pe piaţă la 15 aprilie. Precedentul ei disc, “The Emancipation of Mimi” (2005) a fost o combinaţie de R&B, retro soul şi a câştigat Grammy Award la categoria “Best Contemporary R&B Album”.

 

 

 

10 MILIOANE. Potrivit Nielsen SoundScan, în 2005 “The Emancipation of Mimi” a fost cel mai bine vândut album în Statele Unite, cele şase milioane de unităţi aducându-i interpretei şase Discuri de Platină. Până în prezent discul menţionat înregistrează vânzări de peste zece milioane de exemplare.

×
Subiecte în articol: muzica