x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mel B a ajuns la un acord cu soţul ei, pe care îl acuză de violenţe conjugale

Mel B a ajuns la un acord cu soţul ei, pe care îl acuză de violenţe conjugale

10 Noi 2017   •   11:19
Mel B a ajuns la un acord cu soţul ei, pe care îl acuză de violenţe conjugale

Fosta componentă a trupei Spice Girls Mel B şi soţul ei, Stephen Belafonte, de care este separată şi pe care îl acuză de violenţe conjugale, au ajuns la un acord amiabil chiar înainte de începerea unui proces care se anunţa extrem de mediatizat, au informat joi avocaţii acestora, citaţi de AFP.


O audiere programată să aibă loc la un tribunal din Los Angeles pentru prezentarea observaţiilor introductive ale celor două părţi, a fost, prin urmare, anulată.

Judecătorul Mark Juhas de la tribunalul din Los Angeles a anulat, de asemenea, unui ordin de restricţie care îi interzicea lui Belafonte să se apropie de Melanie Brown (numele real al artistei).

Pop-starul a susţinut că Belafonte a ameninţat-o că va difuza înregistrări ale partidelor sale de sex. Foştii parteneri au ajuns, de asemenea, la un acord în ceea ce o priveşte pe Madison, fiica lor în vârstă de şase ani, şi au trei luni la dispoziţie pentru a găsi un aranjament prin care Belafonte să îşi poată vizita fiica vitregă, Angel, în vârstă de 10 ani, al cărui tată este Eddie Murphy, a indicat avocata lui Belafonte, Grace Jamra.

Melanie Brown şi avocaţii săi i-au interzis lui Belafonte vizitarea lui Angel şi au obţinut un ordin de restricţie pe numele acestuia după ce artista, membră a reality show-ului "America Got Talent", l-a acuzat de violenţe fizice.

De cealaltă parte, Stephen Belafonte susţine că a crescut fetiţa de când era mică şi că poate solicita în mod legitim dreptul de a o vizita.

Melanie Brown, 42 de ani, a apărut joi în faţa instanţei, însă nu a făcut niciun comentariu. Ea a intentat divorţ pe 20 martie, acuzându-l pe Belafonte de abuzuri fizice şi emoţionale în timpul căsătoriei lor de zece ani.AGERPRES

×