x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Membrii formaţiei Metallica au vrut să renunţe la toboşarul Lars Ulrich

Membrii formaţiei Metallica au vrut să renunţe la toboşarul Lars Ulrich

17 Oct 2014   •   11:00
Membrii formaţiei Metallica au vrut să renunţe la toboşarul Lars Ulrich
Pentru o perioadă de timp, în anul 1986 au umblat zvonuri cum că membrii formaţiei Metallica planificau să-l înlocuiască pe toboşarul Lars Ulrich.

Chitaristul de la Anthrax, Scott Ian, a confirmat aceste zvonuri într-un interviu recent cu un radio din Colorado: "Multă lume m-a întrebat despre acest lucru. Da, povestea este adevărată. Ei au vrut să găsească un nou toboşar. Noi am rămas mască atunci când am aflat. Spuneau că până la sfârşitul turneului vor să găsească alt toboşar. Ce era să fac? Eram prieten cu toată lumea. Ştiam că o să fie o lovitură urâtă însă în acelaşi timp speram că prietenii mei să se împace. Iar apoi, în acel turneu şi-a pierdut viaţa Cliff Burton şi totul a fost dat uitării. Apoi istoria s-a dovedit a fi diferită pentru Metallica, ajungând fără îndoială una dintre cele mai mari trupe de pe planetă. Mă bucur că totul s-a rezolvat între ei până la urmă."

Ian a mai adăugat că membrii formaţiei s-au răzgândit şi au rămas cu Ulrich. "Sincer, cred că nu s-ar fi întâmplat asta niciodată. M-am gândit la asta destul de mult în descursul anilor. Sincer, cred că după terminarea turneului, toate neregulile dintre ei s-ar fi rezolvat şi schimbarea nu ar mai fi avut loc. Asta cred eu", a declarat Ian pentru revista Revolvermag.
 

×
Subiecte în articol: metallica