x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nelu Dumitrescu: “Rafael este noul solist vocal al formaţiei Iris”

Nelu Dumitrescu: “Rafael este noul solist vocal al formaţiei Iris”

de Alex Revenco    |    26 Iun 2013   •   17:07
Nelu Dumitrescu: “Rafael este noul solist vocal al formaţiei Iris”

Nelu Dumitrescu a spus la Rock FM, în cadrul emisiunii lui Cristi Hrubaru, că despărţirea de Toni Şeicărescu a avut loc în termeni amicali. “Nu ne mai înţelegeam”, a declarat Dumitrescu, “Formaţia Iris are un anumit standard şi lucrează într-un anumit fel. Sunt nişte reguli: cum se compune, cum se înregistrează, ce se face într-un concert, şi în afara concertului, tot ce depinde de imaginea unei trupei”.
El a negat zvonurile potrivit cărora Şeicărescu ar fi fost înlocuit din cauza nepotrivirii cu aşteptările fanilor. “Nouă ne-a plăcut stilul lui, chiar dacă vocea lui era un pic mai pop. Am zis că rămânem prieteni, dar asta e: nu ne mai înţelegem. Nu putem să jucăm teatru”, a adăugat Nelu.

Referitor la cum a fost ales Rafael (pe numele adevărat Cătălin Paul Ciubotaru), Nelu a povestit: “L-am văzut acum cinci, şase luni de zile din întâmplare, când mă uitam pe net. Mi-a plăcut atitudinea lui, ce emana el şi l-am ţinut minte. Când s-a ajuns la chestia asta cu Toni al nostru şi am ajuns să schimbăm (ceea ce nu îmi place, dar asta este, n-ai ce face, vreau să fie ultima schimbare şi cu asta basta) m-am gândit la el”. În muzica rock din România nu se câştigă bani, a mai spus Dumitrescu.“Degeaba formaţia există de 36 de ani. Nu putem minţi publicul: nu sunt bani. Piaţa este dominată de alte genuri muzicale, care se fac ca pe bandă rulantă”.
Pentru 'Jurnalul Naţional', Rafael a declarat: “Sunt fericit că voi cânta împreună cu Iris. Am dorit foarte mult să fac performanţă şI sper să fiu la nivelul aşteptat de cei din formaţie şI să fiu pe placul publicului”. Iris porneşte luna viitoare într-un turneu de zece oraşe în ţară, primul concert fiind pe 12 iulie, în Vama Veche.

×
Subiecte în articol: iris rafael