x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nepotul Marianei Buruiană, pe scena X Factor

Nepotul Marianei Buruiană, pe scena X Factor

09 Sep 2017   •   22:10
Nepotul Marianei Buruiană, pe scena X Factor
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Prezență neașteptată pe scena X Factor, în cel de-al șaptelea sezon, care va avea premiera pe 10 septembrie, la Antena 1. Unul dintre tinerii concurenți din prima ediție a emisiunii este nepotul uneia dintre cele mai frumoase actrițe de pe scena românească, Mariana Buruiană.

Născută într-o familie cu spirit de artist, cu un tată poet și o mamă pictoriță, Mariana Buruiană a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Remarcată pentru frumusețea sa desăvârșită și talentul nativ, Mariana Buruiană a făcut roluri memorabile în producții precum ”Domnișoara Christina” sau ”Să mori din dragoste de viață”.

Deși mulți critici și colegi de breaslă, precum Marcel Iureş sau Adrian Pintea, o vedeau ca pe una dintre actrițele care vor face istorie în cinematografia din România, Mariana Buruiană a uimit pe toată lumea când, la începutul anilor 1990, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se apropia de Dumnezeu și a scrie cărți religioase.

 Talentul său artistic s-a păstrat însă în familie, astfel că nepotul acesteia, Alin, în vârstă de 22 de ani, este acum student la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția ”Canto clasic”. Alin Buruiană a povestit la X Factor că talentul l-a moștenit de la tatăl său, care a fost biolog și profesor universitar, însă a trăit mereu apropiat de muzică.

Ce a făcut la audiții concurentul de 22 de ani, care i-a cucerit pe jurați cu râsul colorat,  telespectatorii vor afla pe 10 septembrie, de la 20.00, când spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”.

O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1.

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor”, de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine” mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua  X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla’s Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

O zi maraton, cu #100demomentedespectacol, ziua X aduce Antena Live Show în mijlocul oamenilor, începând cu ora 17.00, pentru „Mai mult decât un concert”.

×