x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nick Carter, liderul trupei Backstreet Boys, acuzat de viol de cântăreaţa Melissa Schuman

Nick Carter, liderul trupei Backstreet Boys, acuzat de viol de cântăreaţa Melissa Schuman

23 Noi 2017   •   14:47
Nick Carter, liderul trupei Backstreet Boys, acuzat de viol de cântăreaţa Melissa Schuman

Cântăreaţa americană Melissa Schuman a anunţat într-o postare pe un blog că a fost violată de Nick Carter, liderul trupei Backstreet Boys, relatează miercuri CNEWS Matin. 

"Sunt pe punctul de a împărtăşi un lucru pe care am vrut să-l şterg din memorie de când am 18 ani. O povară care credeam că va trebui să o port pentru tot restul vieţii, în tăcere", scrie fosta cântăreaţă din trupa de fete Dream. 

În 2002, ea a fost invitată în oraş de Nick Carter, împreună cu o prietenă. După câteva pahare, fostul membru al celebrei trupe de băieţi i-a propus să meargă în camera lui pentru a asculta o melodie la care lucra. Ea a fost de acord. 

Când au ajuns în cameră cei doi s-au sărutat, iar cântăreaţa spune că a fost un lucru consimţit. Deodată, el a dus-o în sala de baie. "M-a ridicat, m-a aşezat pe dulap şi a început să-mi descheie pantalonii. I-am spus să se oprească, dar a continuat", povesteşte ea. 

Nick Carter i-ar fi făcut atunci un cunilingus cu forţa, după care i-ar fi pretins să-i facă o felaţie. "A devenit nerăbdător. Nu puteam pleca. Era mult mai puternic şi mai mare decât mine. Nu exista niciun mijloc prin care să deschid uşa şi să strig după ajutor", mai spunea ea. 

Tânăra de 18 ani, câţi avea atunci cântăreaţa, i-ar fi spus atunci că este virgină şi că doreşte să se păstreze pentru viitorul soţ. 

Nick Carter nu a ascultat-o însă, ci a dus-o înapoi în cameră şi a aruncat-o pe pat. "Era mult mai greu, nu puteam să scap. Apoi, am simţit ceva în mine şi l-am întrebat ce este. Mi-a răspuns: 'Sunt eu, baby'", relatează ea. 

Melissa Schuman a postat pe Twitter că le mulţumeşte tuturor pentru dragostea şi sprijinul lor. "Vă mulţumesc că aţi fost martorii poveştii mele. Mulţumesc că mi-aţi oferit un spaţiu sigur pentru a mă deschide şi a fi vulnerabilă. Mulţumesc că m-aţi ajutat în vindecarea de care am atât de multă nevoie. Sunt liberă acum", menţionează ea în postarea de pe 21 noiembrie. 

După agresiune, spune Melissa Schuman, a vorbit cu managerul ei, dar nu a a făcut plângere de teama repercusiunilor asupra carierei ei. 

La 15 ani după petrecerea faptelor, ea a decis să vorbească pentru a încuraja şi "alte victime să-şi povestească experienţele". 

Contactat de media americane, nici Nick Carter şi nici anturajul său nu au reacţionat la acuzaţii.AGERPRES

×