x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noi detalii referitoare la moarte lui Prince ies la iveală

Noi detalii referitoare la moarte lui Prince ies la iveală

22 Mai 2016   •   13:05
Noi detalii referitoare la moarte lui Prince ies la iveală

Cântăreţul american Prince părea să fi fost mort de peste şase ore atunci când a fost descoperit într-un lift din reşedinţa sa din Paisley Park, la 21 aprilie, a relatat revista Star Tribune, citată de Daily Mail. 

Detaliile apărute cu privire la ultima zi din viaţa artistului sugerează că au existat mai multe încercări disperate de a-l salva. Rezultatele autopsiei sunt încă aşteptate. 

Potrivit relatărilor, un membru al staff-ului lui Prince a sunat-o la 20 aprilie pe fosta manageră a acestuia, Phaedra Ellis-Lamkins, pentru a-i cere sfatul, după ce starea de sănătate a starului se deteriorase ca urmare a unui supradoze de opiacee, a indicat o sursă pentru Star Tribune. 

Aceasta a cerut ajutorul unui specialist în dependenţa de opioide, Dr. Howard Kornfeld, cu mai puţin de 12 ore înainte de moartea artistului. 

Prince a primit, de asemenea, tratament intravenos la un spital local şi a fost consultat de un medic la Paisley Park, cu o zi înainte de a muri, au declarat surse pentru Star Tribune. 

Potrivit aceleiaşi publicaţii, un paramedic care a răspuns la apelul de urgenţă 911 a declarat membrilor personalului şi autorităţilor că Prince părea să fi fost mort de peste şase ore atunci când a fost descoperit într-un lift din reşedinţa sa la ora 9.43 a.m., în ziua de 21 aprilie.

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: prince moartea lui prince prince a murit