x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica O cunoscută solistă a murit de cancer la doar 28 de ani

O cunoscută solistă a murit de cancer la doar 28 de ani

14 Sep 2017   •   12:45
O cunoscută solistă a murit de cancer la doar 28 de ani

Vocalista trupei Those Darlins, Jessi Zazu, în vârstă de 28 de ani, a murit de cancer cervical, marţi, în unitatea de terapie intensiva de la Spitalul Nashville. Fanii şi colegii din industria muzicală au adus un omagiu pentru tânăra artistă şi şi-au exprimat durerea, scrie The Telegraph.

Zazu, născută Jessi Zazu Wariner, a fost diagnosticată cu boala în martie 2016. Aceasta a vorbit deschis şi sfidător despre condiţia sa.

“Acest caz este tipic pentru ceea ce ei numesc << Un scenariu fără leac >>, dar refuz să cred că este cazul. Mă simt sănătoasă, fericită, plină de speranţă, determinată, pozitivă şi plină de scântei. Într-un sens: există o tumoare care îmi creşte în corp, nu ştiu ce urmează, dar nu îmi mai este frică. Da, cred că sunt o minte mistică în cele din urmă.”, a spus aceasta într-o declaraţie la scurt timp după ce a aflat de boala de care suferă.

În toamna anului 2016, aceasta s-a angajat într-o campanie numită “Nu mi-e frică” pentru a discuta despre progresul bolii sale şi despre tratamentul pe care îl urma. Pe 19 decembrie, aceasta a lansat un videoclip intitulat “Jessi Zazu nu se teme de cancer”, în care discuta despre diagnosticarea sa şi despre experienţele cu chimioterapia şi radiaţii.

×
Subiecte în articol: jessi zazu cancer those darlins