x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Olga Verbițchi, câștigătoarea „X Factor”, lansează prima piesă din carieră, „Prietena ta”

Olga Verbițchi, câștigătoarea „X Factor”, lansează prima piesă din carieră, „Prietena ta”

25 Mai 2017   •   20:15
Olga Verbițchi, câștigătoarea „X Factor”, lansează prima piesă din carieră, „Prietena ta”

După succesul din 2016, când a câștigat cel de-al șaselea sezon „X Factor” de la Antena 1, Olga Verbițchi lansează „Prietena ta”, primul single și videoclip din carieră. Piesa pune în scenă o poveste de dragoste inocenta și adolescentina, în care orice tânăr se poate regăsi.

„Când am înregistrat „Prietena ta”, piesa nu reprezenta ceva în strânsă legătură cu mine, nu mă regăseam în ea. Apoi, această poveste mi s-a întâmplat și a devenit o parte din mine, ceea ce m-a ajutat să trăiesc fiecare vers. Mulțumesc mult celor care sunt alături mereu de mine, pentru mine și mă susțin. Vă iubesc!“, declară Olga.

Muzica este compusă de Theea Miculescu și Ionuț Mădălin Roșioru, iar textul a fost scris de Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca, filmările au durat o zi și au avut loc în Chișinău. Piesa poate fi ascultată aici: https://youtu.be/bS0MS0D3L2M .

Marți seara, Olga și-a sărbătorit ziua de naștere în cadrul unui eveniment surpriză organizat de Cat Music în București, unde a lansat single-ul și videoclipul „Prietena ta”, alături de prieteni și artiști precum Mira, Cristina Vasiu, Uddi, Ilinca, June, dar și oameni din presă. În mai puțin de 24 de ore, tânăra artistă a adunat peste 145.000 de vizualizări pe YouTube și multe reacții pozitive în mediul online.

Olga Verbițchi are numai 16 ani și este câștigătoarea sezonului al șaselea „X Factor” de la Antena 1. Originară din Chișinău, Olga a mai participat și la concursul MusicForKids International Festival, unde a câștigat premiul cel mare.  

Olga Verbitchi - Prietena ta (Official Video)

×
Subiecte în articol: X Factor Olga Verbițchi