x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Oradea: Spectacole folclorice cu artiști din toată țara la Cetatea Oradea

Oradea: Spectacole folclorice cu artiști din toată țara la Cetatea Oradea

10 Aug 2017   •   17:05
Oradea: Spectacole folclorice cu artiști din toată țara la Cetatea Oradea

Primăria Oradea demarează duminică, în cetate, seria spectacolelor folclorice dedicate regiunilor ţării, cu cel reprezentând zona Arad-Timiş.
'Oraşul nostru a fost reîmprospătat în decursul ultimelor decenii de un număr important de locuitori din alte zone ale ţării. Rolul acestor spectacole, pe lângă cel de a crea o diversitate la nivelul spectacolelor folclorice locale, este de a oferi un moment special acelor orădeni care îşi au rădăcinile în aceste zone tradiţionale' a declarat Mihai Jurcă, directorul Asociaţiei pentru promovarea turismului în Oradea şi regiune (APTOR).

Spectacolul va fi susţinut de ansamblul folcloric Zărandul Arad, care va acompania cunoscuţi interpreţi din zona Banatului: Tiberiu Ceia, Felicia Stoian, Tiberiu Crişan, Petrică şi Ramona Viţa şi va începe la ora 19.00. Intrarea pentru public este liberă.

Conform lui Jurcă, următoarele spectacole din această categorie sunt cele dedicate zonelor Bucovina şi Sibiu şi se vor desfăşura în lunile septembrie şi respectiv octombrie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: spectacole oradea