x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Poveste impresionantă a unei concurente ”X Factor”: ”Părinții m-au abandonat pentru că nu am fost băiat”

Poveste impresionantă a unei concurente ”X Factor”: ”Părinții m-au abandonat pentru că nu am fost băiat”

10 Noi 2017   •   15:29
Poveste impresionantă a unei concurente ”X Factor”:  ”Părinții m-au abandonat pentru că nu am fost băiat”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Abandonată de părinți la scurt timp după naștere, o adolescentă și-a găsit refugiul în brațele bunicilor care au făcut sacrificii enorme pentru ca ea să poată să cânte. Vineri seara, de la ora 21.15, Alexandra Moraru urcă pe scena X Factor” sub privirile emoționate ale bătrânei care a crescut-o.

Pentru Alexandra Moraru, o adolescentă de 15 ani din Timișoara, pasiunea pentru muzică a fost mai întâi un secret bine păstrat. ”Prima dată m-a auzit cântând bunica mea, nu spusesem niciodată până atunci. Când a aflat, ea a fost cea care m-a îndrumat spre un liceu bun de muzică, ne-am mutat împreună din Orșova la Timișoara, doar pentru ca eu să studiez”, a povestit Alexandra, care a avut parte de toată susținerea bunicilor săi. Bătrânii, care au crescut-o din primii ani de viață, îi sunt și părinți.

”Eu de mică stau cu bunicii din partea mamei pentru că părinții m-au abandonat la un an și jumătate. Tata m-a abandonat pentru că nu am fost băiat, iar mama a plecat cu el. Mai am un frate care locuiește cu ei, pentru că este băiat. Tata credea că voi fi băiat și a fost o mare dezamăgire când m-a văzut. Au fost momente în care simțeam nevoie de o mamă sau de un tată, dar m-am adunat. Bunicii sunt totul pentru mine, ei mi-au oferit tot ce am avut nevoie și m-au susținut de la început”, a povestit recunoscătoare Alexandra.

            Ce i-au spus Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, telespectatorii vor afla vineri, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

×
Subiecte în articol: X Factor