x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prince lansează un nou album cu titlul "Hit & amp; Run Album"

Prince lansează un nou album cu titlul "Hit & amp; Run Album"

25 Iul 2015   •   11:17
Prince lansează un nou album cu titlul "Hit & amp; Run Album"

La mai puţin de un an de la lansarea simultană a două albume în toamna anului 2014, Prince a terminat deja înregistrarea unui nou album, au anunţat vineri membrele 3rdEyeGirl, trioul exclusiv feminin care îl acompaniază pe scenă, citat de agenţia France Presse.

Acest nou album al puştiului din Minneapolis, cum este supranumit Prince, acum în vârstă de 57 de ani, va fi intitulat "Hit & amp; Run Album", o referire la turneul actual pentru care a anunţat concertele în ultimul moment, uneori mai multe spectacole în aceeaşi seara, au declarat muzicienele Donna Grantis, Ida Nielsen şi Hannah Ford Welton (membrele 3rdEyeGirl) într-un interviu pentru postul radio digital BBC 6 Music.

Cântecul "Hardrocklover" (melodia poate fi ascultată AICI) încărcat de Prince la 1 iulie pe reţelele de socializare este un prim extras de pe acest album, potivit muzicienelor care îl însoţesc pe Prince de doi ani pe scenă şi care au înregistrat cu el albumul "Plectrum Electum ", lansat anul trecut, în acelaşi timp, ca un nou album solo al starului pop intitulat 'Art Official Age'.

Exista o mulţime de hit-uri pe acest album foarte experimental dedicat celor mai recenţi fani ai lui Prince care îi ştiu toate melodiile, au mai spus muzicienele care au precizat că noul album a fost scris de Prince împreună cu producătorul Joshua Welton.

Cele două albume lansate anul trecut de Prince au pecetluit întoarcerea lui "Kid Minneapolis" la casa de producţie Warner de la care a plecat în 1996, mai scrie AFP.

×