x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Puya lansează piesa „Political Corect” feat. Georgian, prima din noul material discografic pe care îl pregătește în acest an

Puya lansează piesa „Political Corect” feat. Georgian, prima din noul material discografic pe care îl pregătește în acest an

09 Ian 2018   •   22:30
Puya lansează piesa „Political Corect” feat. Georgian, prima din noul material discografic pe care îl pregătește în acest an

O nouă poveste, o nouă piesă, de această dată despre „diversitate și normalitate”. Acestea sunt cele două concepte pe care Puya le abordează în „Political Corect” feat. Georgian, cea mai recentă piesă pe care artistul a lansat-o și o dedică fanilor săi. Totodată, începând de astăzi, de la 20:00 Puya va lansa și un music vlog pe canalul de YouTube Puya Tv unde, în fiecare marți va discuta și diseca diverse subiecte.

 

Puya feat. Georgian YouTube:

Puya feat. Georgian - Political Correct

Aceasta este prima piesă din sesiunile de studio pentru următorul album, iar din 13 februarie voi lansa câte o piesă pe săptămână, în fiecare marți la ora 20:00”, spune Puya.

În plus, pentru a mulțumi tuturor celor care îl urmăresc, artistul începe și un concurs special pentru fanii săi, care pot primi un produs din magazinul virtual al artistului. Cei interesați găsesc detalii pe pagina de Facebook a lui Puya, acolo unde vor fi anunțați și câștigătorii. „Vreau să-i răsplătesc pe cei care mă susțin, așa că am pregatit un concurs pentru voi. Dați tag la 3 prieteni într-un comentariu și share la postare și puteți să câștigați un produs la alegere de pe shop. Anunț câștigătorul miercuri, la ora 12:00”, încheie artistul.

 

Georgian a mai lansat la Global Records două single-uri „Closer" și „I'm Coming Home" cu Vanotek și The Code, piesă calificată în Selecția Finală Eurovision, clasată pe locul al doilea.

 

Georgian – Closer https://www.youtube.com/watch?v=4jZUEK_9X38

Vanotek - I'm Coming Home feat. The Code & Georgian - https://www.youtube.com/watch?v=qC4Olun-FgM

„Closer” a fost compusă​ și ​produsă de Georgian împreună cu Vanotek, Axinte Narcis (Jackie Vegas), Alex Cotoi și Adriana Rusu și licențiată în Rusia, Bulgaria, Fran​ța​, Monaco, U​c​rain​a​, Belarus, Moldova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia​, Azerbaijan.​ ​Georgian este pasionat de muzic​ă​ ​î​nc​ă​ din copil​ărie, a moștenit talentul muzical de la părinții săi și c​â​nt​ă​ de la 6 ani la pian. A absolvit Facultatea de Teologie Ortodox​ă​ din Bucure​ști. A lucrat ​î​n studio cu Marius Moga, dar ​și cu John Puzzle pentru muzic​a​ din seriale TV și pentru muzica chill out. De asemenea, colaboreaz​ă​ cu Famous Production pentru hitul „P​â​n​ă​ vara viitoare” – Jo cu Randi, precum ​și cu Smash Production ​î​mpreun​ă​ cu Vanotek.

×
Subiecte în articol: puya