x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica S-au împărțit ultimele voturi la „X Factor”

S-au împărțit ultimele voturi la „X Factor”

12 Noi 2016   •   10:48
S-au împărțit ultimele voturi la „X Factor”

Seara de vineri a adus la Antena 1 ultima ediție de audiții, iar jurații au împărțit ultimele voturi, ultimele impresii, ultimele laude în această etapă a show-ului. Sosiți din Republica Moldova, Italia sau România, concurenții de vineri seară au arătat că jurații au de ce să fie bucuroși: cu siguranță în Bootcamp, etapă care începe de vinerea viitoare, cei patru vor avea de unde alege pe cei mai buni. „Din toate cover-urile pentru piesa „Eroina”, cea mai bună a fost ea și încă vreo două”, a spus solistul de la Carla’s Dreams după prestația Adrianei Postovan, o mai veche cunoștință a sa, o puștoaică ce a lansat pe Youtube acest cover, cu sute de mii de vizualizări, și cu care a și cântat în studioul de la Radio Zu.

La fel de felicitată a fost aseară și Raluca Moldoveanu, care la numai 15 ani i-a uimit pe cei patru cu jocurile vocale pe care le poate face. „M-ai surprins, stimată ființă”, i-a spus Bănică, „prin atitudinea ta și curajul de face aceste melisme.” „Vocea ta parcă e pusă pe bigudiuri”, a ținut să sublinieze și Delia, mai mult decât încântată de potențialul tinerei. „Trebuie să-ți găsim identitatea”, a concluzionat ea, iar Raluca a primit bucuroasă toate aceste vorbe. Cât despre Elena de Salve, o italiancă de 38 de ani, cei patru jurați au avut păreri contradictorii. Dacă solistul de la Carla’s Dreams nu a fost convins de prestația sa, Delia a fost cea care i-a luat cel mai mult apărarea și a insistat ca aceasta să meargă mai departe.

Adrian Graur a fost fără doar și poate sarea și piperul serii. Simpaticul basarabean s-a prezentat drept un tânăr preocupat nu doar de muzică, ci și de astrologie, politică și activism social. Iar la „X Factor” a venit și cu daruri pentru cei patru jurați: câte o astrogramă, făcută chiar de el. Ce-i drept, misteriosul jurat de la Carla’s Dreams i-a ridicat cele mai multe probleme, tocmai pentru că nimeni nu-i cunoaște identitatea și, prin urmare, nici data nașterii. Dar Adrian a găsit o soluție: „Am făcut astrograma trupei, după data înființării ei. Vreau să ghicesc totuși. Carla’s Dreams, ce zodie ești? Eu cred că ești o Balanță. Sau un Vărsător? Nu? Ultima șansă… Capricorn?”, a insistat Adrian. Mister neelucidat însă.

Dintre concurenții din anii trecuți de „X Factor” s-au remarcat vineri seara Costan Florian, cel care anul trecut a prezentat o interpretare cel puțin amuzantă a piesei „Îngerii au demonii lor” și care anul ăsta nu s-a lăsat până nu a arătat că el știe să cânte, dar și Nicoleta Negru, o asistentă medicală care a făcut cabaret în emisiune sau Nobil Band, care anul acesta s-a prezentat în trei, dar cu aceleași voci remarcabile.

Ultimii concurenți din audiții care intră în aplicația X Factor și care pot fi votați timp de 24 de ore sunt: Alexandra Penciu, Adriana Postovan, Nicoleta Negru, Nobil Band, Elena de Salve, Giulia Medrea, Ioan Iulian, Raluca Moldoveanu, Adrian Graur.    

×
Subiecte în articol: X Factor