x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sandra şi BZN vor cânta la Sala Palatului

Sandra şi BZN vor cânta la Sala Palatului

19 Oct 2014   •   17:22
Sandra şi BZN vor cânta la Sala Palatului

În ultima lună a anului sunt anunţate două concerte deosebit de apreciate de marele public. Faimoasa interpretă Sandra, programată pe 2 decembrie, a transmis un mesaj publicului din România, cu ocazia concertului de la Bucureşti: “Dragii mei prieteni, mă simt foarte bine! Acum sunt în vacanţă în Ibiza. Pentru frumoasa reîntâlnire cu voi am să interpretez cu bucurie toate hiturile şi cele mai îndrăgite piese de pe ultimele albume. Abia aştept să ne vedem pe 2 decembrie, în Bucureşti. Vă sărut pe toţi ! “

Cu peste 30 milioane albume vândute, Sandra revine în Bucuresti alături de o formaţie alcătuită din supermuzicieni (selectaţi din întreaga lume). Showul, ce va avea 90 de minute, face parte din seria de spectacole 'Original Legends in Concert', concepută şi prezentată de Christian Raetscher, prin German Quality Entertainment. Două zile mai târziu, pe 4 decembrie, vocea îndrăgitului cântăreţ de muzică uşoară Dan Spataru, va răsuna pe scena Sălii Palatului, alături de inconfundabilii Jan Keizer şi Anny Schilder (BZN). Binecunoscutul cântec ’’Drumurile noastre’’ va fi interpretat de Dan Spataru împreună cu Jan & Anny, melodia având şi un videoclip, lansat de curând la Bucureşti.

BZN (Band Zonder Naam, adică “trupa fără nume”), revine în Capitală (unde are un public fidel) pentru un concert cu piese de sezon şi marile hituri ale formaţiei. “Putem spune că ne simţim ca acasă în România. Am susţinut aici numeroase concerte în ultimii ani iar recitalul de sărbători de la Sala Palatului tinde să devină o tradiţie. Ne place ţara dumneavoastră. Aveţi o ţară foarte frumoasă, dar foarte important pentru noi sunt oamenii. Sunt săraci, dar zâmbesc întotdeauna. Am avut foarte mare succes în alte ţări, dar în Romania am avut cele mai îndelungate aplauze. Este plăcut să fim aici’”, au declarat Jan & Anny.



 



×