x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira îşi recuperează vocea şi cântă pentru fanii ei pe reţelele de socializare

Shakira îşi recuperează vocea şi cântă pentru fanii ei pe reţelele de socializare

08 Feb 2018   •   21:30
Shakira îşi recuperează vocea şi cântă pentru fanii ei pe reţelele de socializare

Fanii cântăreţei columbiene Shakira sunt din nou fericiţi după ce artista a demonstrat că s-a recuperat 100%, relatează online ziarul spaniol Estrella Digital.

Shakira postat pe contul său de Instagram două înregistrări în care este văzută cântând, demonstrând astfel că operaţia la corzile vocale a reuşit şi este gata să-şi reia turneul.

Una din înregistrări este însoţită de postarea: "Pentru fanii mei care nu m-au lăsat niciodată să cad prea mult şi care mă ajută să mă ridic".

Este chiar unul din versurile ce pot fi auzite în acest cântec oferit cadou fanilor pentru mesajele lor de susţinere şi care i-au readus artistei zâmbetul pe buze.

Un alt prilej de bucurie pentru Shakira este câştigarea unui premiu Grammy pentru cel mai bun album latin pop, "El Dorado", la gala care a avut loc la 28 ianuarie.

Shakira a primit de asemenea 12 nominalizări la Latin Billboard Awards, între care şi pentru cel mai bun cântec latino, "Chantaje" (interpretat cu Maluma).

"Mulţumesc pentru aceste nominalizări", scrie ea într-o imagine în care postează lista premiilor la care optează şi care vor fi decernate la 26 aprilie în Las Vegas.

Shakira a fost nevoită să-şi suspende la sfârşitul anului trecut lansarea turneului său 'El Dorado', din cauza unei hemoragii la corzile vocale.AGERPRES

×
Subiecte în articol: shakira cănta site-uri socializre