x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira porneşte într-un turneu care va străbate şapte ţări din America Latină

Shakira porneşte într-un turneu care va străbate şapte ţări din America Latină

11 Mai 2018   •   11:30
Shakira porneşte într-un turneu care va străbate şapte ţări din America Latină

Cântăreaţa columbiană Shakira va parcurge şapte ţări din America Latină cu turneul pentru promovarea noului său album, 'El Dorado', care va începe în Mexic în octombrie, a anunţat promoterul evenimentului Ocesa, într-un comunicat citat vineri de EFE.

Turneul, produs de Live Nation, va prezenta multe succese de pe cel mai recent album al artistei şi din vechiul său repertoriu. 'El Dorado World Tour' va începe la 11 octombrie pe Estadio Azteca din Ciudad de Mexico şi va continua la 14 octombrie pe Estadio 3 de Marzo din Guadalajara, iar la 16 octombrie pe Estadio Universitario din Monterrey, a informat Ocesa.

În continuare, artista va concerta la Punta Cana (Republica Dominicană) pe 18 octombrie, la Sao Paulo (Brazilia) şi Porto Alegre (Brazilia) pe 21 şi 23 octombrie, la Buenos Aires (Argentina) pe 25 octombrie şi la Rosario (Argentina) pe 27 octombrie.

Pe 30 octombrie va susţine un concert la Santiago de Chile, iar pe 1 noiembrie la Guayaquil (Ecuador), pentru a-şi încheia etapa latinoamericană la Bogota (Columbia) pe 3 noiembrie.

"Va fi primul turneu latinoamerican al Shakirei în 7 ani. Înainte de a începe această etapă, 'El Dorado World Tour' va avea mai multe opriri în Europa şi SUA, inclusiv concerte la Miami, Los Angeles, New York, Dallas şi Las Vegas", notează organizatorii într-un comunicat.

Cu peste 60 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Shakira a fost recompensată cu numeroase premii internaţionale, fiind singura artistă din America de Sud care a avut un cântec pe primul loc în topul din SUA.AGERPRES

×
Subiecte în articol: shakira turneu