x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira şi Pique s-au certat în public într-un restaurant din Barcelona

Shakira şi Pique s-au certat în public într-un restaurant din Barcelona

23 Noi 2017   •   10:38
Shakira şi Pique s-au certat în public într-un restaurant din Barcelona

Celebrul cuplu Shakira şi Pique trece prin momente dificile. Deşi în ultimele luni au încercat să arate că nu se întâmplă nimic între ei, zvonurile privind o criză între celebra cântăreaţă columbiană şi fotbalistul catalan au luat amploare, mai ales după o ceartă pe care cei doi au avut-o într-un restaurant din Barcelona, informează online ziarul spaniol ABC. 

Potrivit revistei Cuore, cuplul a fost văzut discutând aprins în restaurant în faţa celor doi băieţi ai lor, Sasha şi Milan. Potrivit publicaţiei, clienţii restaurantului au asistat la ceartă şi au observat chiar lacrimi în ochii artistei columbiene. 

Shakira, care ajunsese înainte împreună cu copii, era supărată pe jucătorul de la FC Barcelona pentru că întârziase şi venise prost dispus. Cântăreaţa i-a făcut mai multe reproşuri în timp ce au mâncat şi a ridicat de câteva ori glasul. 

Potrivit mărturiilor celor prezenţi, după ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă şi să se certe cu Pique. Sportivul, evident jenat, i-a atras atenţia să nu facă o scenă în public şi în faţa copiilor, dar nu a reuşit să o calmeze. 

Aceste zvonuri intervin într-un moment dificil pentru artistă, care şi-a suspendat recent turneul "El dorado World Tour" din cauza unor probleme la corzile vocale. "Sunt foarte tristă pentru ca nu pot respecta datele acestui concert", mărturisise ea, exprimându-şi încrederea că dacă va urma sfaturile medicilor se va putea recupera curând. 

La toate acestea se adaugă şi implicarea cântăreţei în scandalul "Paradise Papers", documente care au dezvăluit mecanismele de optimizare fiscală de care beneficiază unele dintre cele mai influente celebrităţi şi companii mondiale. 

Shakira, care locuieşte la Barcelona cu partenerul ei de viaţă, Gerard Pique, are domiciliul fiscal în Bahamas şi ar fi transferat în Malta şi Luxemburg, două ţări cu rate de impozitare deosebit de scăzute, drepturile sale de autor - în valoare de circa 31,6 milioane de euro.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Shakira şi Pique