x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Slow Down Baby!

Slow Down Baby!

29 Iun 2007   •   00:00

După succesul fulminant pe care l-a avut cu cele două turnee "Back to Basics", european şi nord-american, Christina Aguilera nu şi-a luat pauză, aşa cum ar fi trebuit, ci a plecat grăbită spre Asia, unde mult-aşteptatul turneu mondial şi-a făcut debutul. De data aceasta insă artista are şi o surpriză pentru fanii asiatici. O dată cu acest turneu, Aguilera işi lansează un nou single de pe album, "Slow Down Baby!".

Aşa ne sfătuieşte Christina Aguilera in noul ei single…

După succesul fulminant pe care l-a avut cu cele două turnee "Back to Basics", european şi nord-american, Christina Aguilera nu şi-a luat pauză, aşa cum ar fi trebuit, ci a plecat grăbită spre Asia, unde mult-aşteptatul turneu mondial şi-a făcut debutul. De data aceasta insă artista are şi o surpriză pentru fanii asiatici. O dată cu acest turneu, Aguilera işi lansează un nou single de pe album, "Slow Down Baby!".

DISCURI DE PLATINĂ. O versiune specială a discului "Back to Basics" s-a lansat recent in Japonia, iar la 30 iunie şi in Australia. Este vorba despre un "pachet deluxe" care cuprinde un dublu album şi un DVD bonus cu videoclipurile "Ain’t no Other Man", "Hurt" şi "Candyman", căt şi "The Making of Candyman". Albumul, produs aproape in intregime de solistă, a debutat pe locul 1 in SUA şi Marea Britanie şi a primit Discul de Aur in Japonia şi pe cel de Platină in Noua Zeelandă, urmănd ca Australia să-i acorde două Discuri de Platină. Milioanele de exemplare văndute pe tot mapamondul i-au adus artistei titlul de "cea mai bună căntăreaţă", detronănd-o pe Barbara Streisand cu al ei dublu CD "The Concert" din 1994. Insă doar pentru căteva săptămăni, cănd Beyonce a ieşit in forţă la rampă cu "B’Day".

GENEROASĂ. Căt despre turneul latino-american preconizat tot pentru anul acesta, Aguilera nu a declarat incă o dată anume, existănd chiar posibilitatea unei amănări. Intre turnee, inregistrări, colaborări cu alţi artişti, Christina are şi preocupări filantropice. O mare activistă in lupta impotriva SIDA, Aguilera s-a implicat, pe lăngă numeroase proiecte de gen, in campanii de prevenire juvenilă SIDA şi ALDO. In plus, este sponsorul principal al Centrului "Shelter of Greater Pittsburg", care adăposteşte femeile şi copiii maltrataţi.

Flash out

SOLO. Will.I.Am (foto) de la Black Eyed Peas pregăteşte primul său album solo, "Songs About Girls", disc care va ieşi pe piaţă abia in toamnă, mai exact la 25 septembrie. Artistul s-a găndit deja şi la o modalitate mai puţin convenţională de a-şi promova proiectul: "Duminică zbor in Brazilia ca să filmez, căci vreau să fac un film care să insoţească albumul", a mărturisit Will.I.Am. "Cănd voi pleca in turneu, voi merge prin cinematografe, aşa incăt in timp ce lumea va privi filmul eu voi interpreta muzică". Primul single, "I Got It From My Mama (Genetics)", va fi difuzat in maximum o săptămănă, iar versurile piesei ii indeamnă pe bărbaţi să aleagă cu atenţie femeile alături de care vor să-şi petreacă viaţa.

NOUTĂŢI. Trupa Korn a dezvăluit lista de piese a albumului care nu are incă un nume. Discul va conţine 12 melodii, printre care şi single-ul "Evolution", dar şi căntece precum "Bitch We Got a Problem", "Kiss", "Killing" sau "I Will Protect You". Noul disc al formaţiei, cel de-al optulea din carieră, va fi lansat la 31 iulie prin Virgin Records. Trupeţii au ţinut să nu-i dea nume albumului, lăsănd fanii să decidă care va fi acesta.

WALK OF STARS. Aerosmith a fost introdusă in Walk of Stars, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la München, in Germania, ceremonia fiind vizionată de o mulţime de fani germani ai trupei care au izbucnit in aplauze in momentul in care grupul şi-a imprimat palmele intr-o lespede de ciment. Placa urmează să fie expusă in Olympic Park din München, alături de amprentele altor celebrităţi precum Dalai Lama, Metallica, Bon Jovi şi mulţi alţii. In paralel cu turneul, Aerosmith lucrează la un nou material de studio, cel de-al 15-lea, care va apărea la inceputul lui 2008.

×
Subiecte în articol: muzica