x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Şoc în lumea muzicii! Mariah Carey, acuzată de hărţuire sexuală de un fost bodyguard

Şoc în lumea muzicii! Mariah Carey, acuzată de hărţuire sexuală de un fost bodyguard

09 Noi 2017   •   12:30
Şoc în lumea muzicii! Mariah Carey, acuzată de hărţuire sexuală de un fost bodyguard

Diva Mariah Carey nu a scăpat de valul de acuzaţii de hărţuire sexuală care face în acest moment ravagii la Hollywood şi în întreaga lume. O companie de bodyguarzi ameninţă că o va da în judecată pe vedetă pentru hărţuirea unora dintre gărzile sale de corp, informează miercuri Huffingtonpost.fr. 

Michael Anello, directorul companiei Anello Security and Consulting din Los Angeles, este cel care ar putea lansa acţiunea în justiţie, potrivit site-ului american TMZ. Acuzaţiile privesc perioada în care artista a folosit serviciile acestei companii de bodyguarzi, între iunie 2015 şi mai 2017. 

Anello povesteşte cum cântăreaţa îl umilea în mod repetat, numindu-l "skinhead", "nazist", "membru al Ku Klux Klan" sau "suprematist alb" şi cum aceasta nu "voia să fie înconjurată decât de bărbaţi de culoare, niciodată de albi". 

El a adăugat că, în timpul unui sejur la Cabo San Lucas în Mexic, Mariah l-ar fi rugat să vină în camera sa să mute un bagaj. Odată ajuns în cameră, el a dat de artistă îmbrăcată într-o lenjerie transparentă. Anello povesteşte că a încercat să scape din această situaţie jenantă, însă diva l-ar fi forţat să mute valiza. Michael Agnello a părăsit apoi camera, povestind că nu a existat niciun contact fizic între el şi cântăreaţă. 

Anello susţine, de asemenea, că artista îi datorează peste 220.000 de dolari pentru plata salariilor. Cazul ar fi deja în curs de negociere, în condiţiile în care avocaţii companiei de bodyguarzi s-ar fi întâlnit cu cei ai artistei. 

Cu toate acestea, după primele discuţii, TMZ a anunţat că Michael Anello nu a fost mulţumit de suma propusă de către cealaltă parte. 

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt a lui Mariah Carey susţine că nu este la curent cu acuzaţia de hărţuire sexuală.AGERPRES

×