x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Studenţii electronişti se întrec în... muzică folk!

Studenţii electronişti se întrec în... muzică folk!

23 Apr 2018   •   14:26
Studenţii electronişti se întrec în... muzică folk!
Sursa foto: Mihai Negurici

Muzica este un element care ne leagă, indiferent de religie, naționalitate sau vârstă. Muzica este cea care pune un zâmbet pe fețele noastre sau ne emoționează până la lacrimi, iar de aceea Liga Studenților Electroniști doreştre să îi aducă un omagiu.

La data de 26 aprilie, Casa de Cultură a Studenților – București va fi gazda celei de-a patra ediții a festivalului concurs: „Primăvara Folkului”, organizat de Liga Studenților Electroniști din cadrul Faculății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Începând cu ora 20:00, scena CCSB va susține atât nume mari ale folkului, cât și iubitori ai muzicii ce doresc să își facă debutul ca artiști.

Pentru că folk-ul este mai puțin un gen muzical și mai mult o stare de spirit, vom pune mare accent pe felul în care transmiți această idee, pe creație și originalitate, pe emoția transmisă și pe interpretare. În funcție de categoria aleasă, fiecare concurent sau trupă trebuie să pregătească o piesă proprie, pentru COMPOZIȚIE, sau o melodie a unui artist consacrat, pentru categoria INTERPRETARE. Aceștia vor cânta pe scena Casei de Cultură a Studenților în fața juriului format din artiști ai muzicii folk precum Eugen Avram, Ovidiu Mihăilescu, Bebe Astur, Mihai Moșoi, Cristian Mihai, Dan Durbaca, Marius Matache, Nicu Zotta și un reprezentant al Ligii Studenților Electroniști.

Drintre cei ce au ales să susțină această ediției a evenimentul Primăvara Folkului ne bucurăm să enumerăm Jurnalul, Centrul Cultural Nicolae Bălcescu, Rock FM, Flora Studio, bucureșteni.ro, înOraș.ro.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor  pasionaților de muzică folk, iar înscrierea se face completând formularul următor  http://primavarafolkului.lse.org.ro/ până în data de 23 Aprilie 2018, la ora 23:59.

Ușile Casei de Cultură a Studenților sunt larg deschise pentru orice iubitor al muzicii care își dorește să petreacă câteva ore bucurându-se de interpretarea șlagărelor cunoscute sau necunoscute, așadar, te invităm și pe tine să te alături experienței în data de 26 Aprilie!

×