x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Succes răsunător al cântărețului belgian, Stromae, la Madison Square Garden

Succes răsunător al cântărețului belgian, Stromae, la Madison Square Garden

02 Oct 2015   •   09:56
Succes răsunător al cântărețului belgian, Stromae, la Madison Square Garden

Stromae a susţinut joi un concert de mare succes la Madison Square Garden din New York, alăturându-se astfel altor doi cântăreţi francofoni, Charles Aznavour şi Celine Dion, care au triumfat în celebra sală newyorkeză, transmite vineri AFP.

"Sunt extrem de mândru şi de onorat să cânt aici", a spus pe scenă cântăreţul belgian, vizibil emoţionat. El a cântat deja de două ori la New York, dar în săli de capacitate mai mică. Stromae, pe numele său real Paul Van Haver, a avut o prestaţie perfectă pe cea mai celebră arenă din lume, nedând niciun semn de oboseală pe parcursul celor două ore ale concertului. A infirmat astfel zvonurile legate de sănătatea lui, care circulă de când şi-a întrerupt turneul african, în luna iunie.

În 22 septembrie, solistul belgian a fost nevoit să anuleze un spectacol din cadrul turneului nord-american, cel de la Minneapolis (Minnesota, nord), explicând după câteva zile că motivul a fost o căzătură nu prea gravă. El a încheiat joi, cu mare succes, un turneu reuşit, asupra căruia a atras atenţia postând câteva videoclipuri pe YouTube. Într-unul din acestea apare instalându-şi noaptea sintetizatorul în Times Square sau alături de un preot care îl căsătoreşte cu el însuşi, reunind cuplul imaginar din clipul "Tous les memes".

×
Subiecte în articol: stromae