x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica TCDU. Șerban Copoț se transformă în solistul trupei “The Prodigy”: “Mi-am împlinit un vis. Am fost foarte fericit pe scenă”

TCDU. Șerban Copoț se transformă în solistul trupei “The Prodigy”: “Mi-am împlinit un vis. Am fost foarte fericit pe scenă”

25 Noi 2016   •   21:39
TCDU. Șerban Copoț se transformă în solistul trupei “The Prodigy”: “Mi-am împlinit un vis. Am fost foarte fericit pe scenă”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Visul lui Șerban Copoț de a se transforma în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, se va împlini, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

“De când am participat la cel de-al treilea sezon mi-am dorit acest personaj. Sunt fan Prodigy. Datorită lor m-am apucat de dans. Iar albumul lor, “The Fat of the Land”, din 1997, a avut un impact major asupra vieții mele ca artist. Le cunosc aproape tot repertoriul, iar piesa pe care o voi cânta este una dintre cele mai tari. Am fost foarte fericit pe scenă. Și am fost foarte fericit să interpretez acest personaj! Mi-am împlinit un vis”, ne-a spus Șerban.

La filmarea acestei gale, în public s-a aflat și Tedi, fiul cel mare al artistului, la rându-i fan Prodigy. Când l-a văzut, în culise, pe tatăl său, micuțul a avut o reacție neașteptată. “Tata, arăți ca un clovn!”, așa mi-a spus”, mai spune Șerban, amuzat.

Cât de bine a reușit el să se transforme în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

 

×