x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tom Petty a murit la vârsta de 66 de ani

Tom Petty a murit la vârsta de 66 de ani

03 Oct 2017   •   15:50
Tom Petty a murit la vârsta de 66 de ani

Tom Petty, vedetă a muzicii rock, lider al formaţiei Tom Petty and the Heartbreakers, în vârstă de 66 de ani, a încetat din viaţă, potrivit unui anunţ al familiei, scrie TIME.

Tom Petty a murit la UCLA Medical Center în Los Angeles, luni, după ce a fost găsit inconştient la casa sa din Malibu, California. Acesta a fost transportat la spital şi conectat la aparate.

Petty împreună cu membrii trupei din care făcea parte au încheiat recent un tur al aniversării de 40 de ani, unul despre care acesta a afirmat că poate fi ultimul. “Cred că acesta poate fi ultimul tur în jurul ţării”, a spus Petty pentru Rolling Stone anul trecut. “Toţi avem peste 60 de ani. Am o nepoată acum şi aş vrea să o văd cât de mult pot. Nu vream să-mi petrec viaţa pe drum. Acest tur mă va ţine departe pentru patru luni. Cu un copil mic, este o grămadă de timp”.

Petty a devenit celebru în anii ’70 cu trupa sa, Tom Petty and the Heartbreakers, cu care a lansat mai multe melodii de succes: “American Girl”, “Stop Draggin’ My Heart Around”, “Breakdown”, “Listen to Her Heart”. Trupa a fost inclusă în 2002 în Rock and Roll Hall of Fame.

×