x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa de rock EUROPE în concert la BUCUREŞTI (VIDEO)

Trupa de rock EUROPE în concert la BUCUREŞTI (VIDEO)

28 Mai 2015   •   11:42
Trupa de rock EUROPE în concert la BUCUREŞTI (VIDEO)

Pe 11 iunie, românii au întâlnire cu legendarii rockeri de la EUROPE, într-un concert de zile mari, ce va fi susținut pe scena Arenelor Romane din București, începând cu ora 20.00.

Dar, până să ajungă la București, suedezii vor face un ”mic popas” în Danemarca, unde sunt cap de afiș al unui super eveniment. Pe 29 mai, EUROPE va susține un concert în cadrul ”Esbjern Rock Festival”, eveniment ce marcheaza a 25-a aniversare și care adună anual peste 20.000 de spectatori. Membrii trupei EUROPE vor împărți scena cu alte legende ale muzicii pop rock, printre care Def Leppard și Mike & The Mechanics.

Trupa EUROPE a pornit încă de anul trecut într-un turneu internațional gigantic, ulterior a fost extins în Statele Unite ale Americii și Europa. Lasarea celui mai nou album al lor, ”War of Kings”, se bucură de un succes uriaș și le-a adus o asceniune fantastică rockerilor suedezi.

În această vară, Joe Tempest si colegii săi de trupă vor mai concerta în Polonia, Finlanda, Norvegia, Bulgaria, Germania, Suedia și Ungaria.

Pe 11 iunie, într-o atmosferă explozivă, fanii din România vor putea cânta ”The final countdown” la unison cu membrii trupei Europe. Publicul va fi numeros, cu atât mai mult cu cât biletele au prețuri mici, comparativ cu cele practicate pentru show-urile altor artiști de talie internațională: Categoria VIP – 175 lei, Categoria Cat.I – 135 lei, Categoria Cat.II – 95

lei. Acestea pot fi achiziționate, în continuare, prin EVENTIM de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, de la Sala Palatului si online accesând www.eventim.ro.





×
Subiecte în articol: europe rock concert