x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa Godsmack mai vrea în România (GALERIE FOTO)

Trupa Godsmack mai vrea în România (GALERIE FOTO)

de Diana Scarlat    |    28 Iun 2015   •   14:54
Trupa Godsmack mai vrea în România (GALERIE FOTO)
Sursa foto: Foto - Adrian Manolache

Un concert aşteptat de mulţi ani de fanii trupei americane Godsmack a făcut Arenele Romane să trepideze aseară, timp de aproape două ore.

Trupa din Boston, Massachusetts, era anunţată şi în 2013, când concertul nu a mai avut loc, iar mulţi dintre fanii români nici nu mai sperau să vadă trupa la Bucureşti.

Din fericire, Phoenix Entertainment a reuşit să facă posibil unul dintre cele mai bune show-uri rock din capitala României, din ultimii ani.

Membrii trupei s-au declarat încântaţi atât de publicul de la Arenele Romane, cât şi de ţara noastră, unde îşi doresc să revină.

“Aveţi nişte locuri extraordinare aici... Chiar m-am simţit bine, de când am ajuns”, a spus Sully Erna, solistul vocal al trupei Godsmack, încă de la începutul concertului.


Foto - Adrian MANOLACHE

“Noi am fost într-un turneu lung, am cântat în Anglia, Germania, “fucking Bulgaria” şi alte ţări, iar prietenii ne-au întrebat de ce vrem să venim şi în România... Ce căutăm noi în România? Iată că am ajuns în România şi ne place foarte mult!”, a comentat Sully Erna din nou, în timpul concertului, pentru ca în final să spună că vrea să revină şi anul viitor, pentru încă un concert la Bucureşti.


Foto - Adrian MANOLACHE

În afară de piesele binecunoscute, “Awake”, “Voodoo” sau “Stand alone”, ultima fiind lăsată pentru finalul concertului, Godsmack a venit la Bucureşti şi cu noutăţi, piese de pe albumul “1000hp”, lansat în august 2014. Momentul mult aşteptat de fani a fost “duelul” de tobe între Erna şi tobarul trupei, Shannon Larkin.


Foto - Adrian MANOLACHE

Arenele Romane au răsunat, timp de 15 minute, pe ritmuri perfect sincronizate de tobe, care reprezintă, practic, esenţa muzicii Godsmack, îmbinând vechile sunete şamanice cu teme metal.


Foto - Adrian MANOLACHE

La concertul de aseară au venit şi mulţi fani străini, care deja s-au obişnuit să caute concerte ale trupelor mari în ţările din sud-estul Europei, într-o nouă formă de turism cultural. Numărul fanilor străini a fost destul de mare, deşi în Bulgaria se desfăşoară în aceste zile festivalul rock de la Kavarna.


Foto - Adrian MANOLACHE

Liderul trupei, Sully Erna, este unul dintre cei mai apreciaţi solişti vocali ai genului, compozitor, unul dintre cei mai buni tobari, dar şi un foarte bun actor. Recent a fost solicitat de Martin Scorsese să joace în cel mai recent film al său, “Bleed for This”, alături de Miles Teller, Katey Sagal, Tom DeNucci şi alte vedete.


Foto - Adrian MANOLACHE

După ce a luat lecţii de actorie de la Susan Batson, care a lucrat cu Tom Cruise şi Nicole Kidman, Erna tocmai a terminat filmările la un nou serial de televiziune. În episodul pilot, el joacă împreună cu David Labrava şi Drea de Matteo (Happy şi Wendy Case) din “Sons of Anarchy”.


Foto - Adrian MANOLACHE

×
Subiecte în articol: godsmack trupe muzica arenele romane rock