x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un bebeluș urcă pe scena ”X Factor”!

Un bebeluș urcă pe scena ”X Factor”!

03 Noi 2017   •   14:44
Un bebeluș urcă pe scena ”X Factor”!
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Unii așteaptă să împlinească 14 ani, alții au nevoie și de 50 ca să își adune curajul să urce pe scena ”X Factor”, dar nu este cazul pentru un bebeluș din Piatra Neamț.

”N-aș fi crezut niciodată că mă mărit și o să fac un copil. Visam că o să plec pe vase de croazieră să cânt, că o să ajung în locuri luxoase și că o să vin pe acasă doar în vacanță, la ai mei. S-a întâmplat ca Dumnezeu să ne dea această minune și să văd cam care sunt prioritățile în viața unui om”, și-a început povestea Paula Ghiviriga Nicorescu, o tânără de 29 de ani din Piatra Neamț.

Paula este mămica unui băiețel în vârstă de un an și opt luni, iar cei doi sunt nedespărțiți. ”Am văzut că fiul meu are nevoie de mine. Nu suport să îl aud plângând, oricât ar trebui să îl țin în brațe”, a mai spus tânăra care nu a renunțat însă la muzică după ce a născut, deși este răvășită de fiecare dată când trebuie să plece la un eveniment și să se despartă de fiul ei.

Tocmai de aceea, pentru a putea participa la ”X Factor”, Paula a plecat de acasă cu tot cu soțul ei și cu micuțul Marcian. Și-a ținut fiul în brațe până în ultima clipă, înainte să intre pe scenă, iar la final, jurații nu au putut rezista în fața lacrimilor vărsate în backstage de bebeluș. Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams au încurajat-o să îl aducă pe acesta lângă ea și să îl poată liniști.

”Eu am cântat până în săptămâna în care am născut, pe tocuri de 15 centimetri, dansând printre oameni. Nu pot să renunț la muzică, faptul că am un copil nu mă oprește, iar ”X Factor” este examenul vieții mele. Am venit să văd dacă mai este loc de mine sau dacă mai bine stau acasă liniștită să îmi cresc copilul”, a mai spus Paula.

Telespectatorii pot afla vineri, de la ora 21.15, pe Antena 1, ce au decis Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și dacă Paula va fi nevoită să se despartă de micuțul Marcian pentru a merge în Bootcamp.

×