x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un copac de 6 metri înălțime, filmări cu drona, un pian adevărat și costume populare autentice din Bistrița în clipul Deliei „Verde împărat”

Un copac de 6 metri înălțime, filmări cu drona, un pian adevărat și costume populare autentice din Bistrița în clipul Deliei „Verde împărat”

09 Noi 2017   •   14:46
Un copac de 6 metri înălțime, filmări cu drona, un pian adevărat și costume populare autentice din Bistrița în clipul Deliei „Verde împărat”

Un copac butaforie de 6 metri înălțime și 3 metri diametru, un pian adevărat transportat în mijlocul naturii, o haină veritabilă de cioban și accesorii tradiționale din Bistrița, toate fac parte din povestea celui mai recent clip al Deliei, „Verde împărat”. Peste 15 ore de filmări în mijlocul unei păduri din apropierea Bucureștiului au fost necesare pentru ca atmosfera de basm a clipului să prindă viață în clipul regizat de Alex Ceaușu.

 

În culise la „Verde împărat”:

  • Echipa coordonată de scenograful Tibi Hristu a adus în mijlocul pădurii un copac imens, butaforie, de 6 metri înălțime și diametru de 3 metri.
  • Un pian adevărat a fost și el transportat de 6 persoane, printre copaci, până în mijlocul pădurii.
  • Delia a purtat o haină veritabilă de cioban. De asemenea, pentru că artista a dorit să insereze în această poveste despre natură și elemente din folclorul românesc, mai multe accesorii din portul tradițional au fost aduse de la Bistrița. Stilista Hilke Muslim a folosit în acest clip haine realizate special pentru proiectele Deliei.
  • Deși a fost foarte frig pe timpul nopții, Delia a trebuit să filmeze câteva cadre în picioarele goale, la temperaturi foarte scăzute.
  • Pentru unele cadre, Delia a fost nevoită să alerge pe tocuri, prin pământ, cu haina de cioban pe ea. Cu toate acestea, întreaga echipă a apreciat profesionalismul cu care artista a tratat fiecare situație.
  • Machiajele sofisticate, cu aplicații spectaculoase, precum și coafurile speciale au fost realizate de Diana Ionescu (make-up) și Livia Berceanu (hair).
  • În clip Delia cântă la pian și la flaut.
  • Regizorul Alex Ceașu a mers prin țară, timp de două săptămâni, în cautare de peisaje pentru filmarea clipului. În cele din urmă a fost aleasă o pădure din apropierea Bucureștiului, iar cadrele montane și cele cu turme de oi au fost filmare cu o dronă.
  • La montajul clipului s-a lucrat o săptămână.  

 

Delia – Verde împărat

Delia - Verde imparat

×
Subiecte în articol: Delia Verde împărat