x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un nou single din albumul tribut Goodbye to Gravity - "Back to Life" a fost lansat

Un nou single din albumul tribut Goodbye to Gravity - "Back to Life" a fost lansat

05 Dec 2016   •   16:54
Un nou single din albumul tribut Goodbye to Gravity - "Back to Life" a fost lansat

Single-ul "Horizons" - interpretat de supergrupul Nightshadows Lament, ce conţine membri din trupele My Dying Bride, Tristania, Apoptygma Berzerk, Mortiis, Hellbound Hearts şi Green Carnation, a fost lansat recent şi este cuprins pe albumul "Back to Life - A Tribute to Goodbye to Gravity", informează un comunicat al Universal Romania transmis, luni, Agerpres

Proiectul este unul caritabil, iar profiturile din vânzări vor fi donate către membrii şi familiile Goodbye to Gravity, precum şi către victimele Colectiv. Acesta poate fi găsit în magazinele Cărtureşti, Humanitas, Muzica, precum şi online, pe eMag.ro şi Getmusic.ro, anunţă casa de discuri. 

Nightshadows Lament a început ca un proiect doom/ black metal în 2005 cu muzica scrisă de Shaun MacGowan şi având mai mulţi vocalişti. Trupa a fost reînfiinţată pentru acest album tribut. 



"Deşi nu auzisem de Goodbye to Gravity înainte de octombrie 2015, am avut plăcerea să cânt în România de multe ori şi să clădesc multe prietenii. Este foarte trist ca un astfel de incident să se întâmple la orice fel de eveniment muzical şi este cu atât mai dureros că totul s-a întâmplat în scena în care noi activăm şi în care avem foarte mulţi prieteni. Sperăm ca reinterpretarea noastră a melodiei 'Horizons' să fie un onorabil tribut adus trupei Goodbye to Gravity şi tuturor celor afectaţi de tragedie", a declarat Shaun MacGowan, citat în comunicat. 



Piesa "Horizons" a fost înregistrată şi mixată de către Kenneth Lykkas la Head Disco Studios şi masterizată de către Luculescu Alin Gabriel. 

Printre formaţiile care au piese pe albumul - tribut Goodbye to Gravity se numără Days of Confusion,Viţa de Vie şi Bucium. 

 

Citeşte şi:

Album cu melodii ale trupei Goodbye to Gravity, lansat la un an de la tragedia din Colectiv

 

Drama din Colectiv. Alexandra Furnea, supravietuitoare: "Flacăra aceea pustiitoare mi-a răpit ani din viață și mi-a ucis prietenii"

 

Un an de la Colectiv. Ce a învățat România din tragedie

×