x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO - Miley Cyrus abordează un nou look în cel mai recent single, "Malibu"

VIDEO - Miley Cyrus abordează un nou look în cel mai recent single, "Malibu"

12 Mai 2017   •   20:10
VIDEO - Miley Cyrus abordează un nou look în cel mai recent single, "Malibu"

Interpreta americană Miley Cyrus, a cărui carieră a fost marcată de o serie de schimbări radicale, s-a metamorfozat din nou pentru noua sa piesă "Malibu", o baladă cu accente retro, lansată joi, informează AFP. 

Melodia, un prim single de pe un album aşteptat pentru finalul acestui an, propune un sunet care aminteşte de înregistrările din anii '70, mai puţin clar decât cel al pieselor contemporane. 

În clip o putem vedea pe Miley, cu părul lung de această dată, în nuanţe de maro şi blond, care dansează şi se amuză pe o plajă în lumina apusului, apoi, mai meditativă, întinsă într-un câmp de flori. 

Artista de 24 de ani a povestit că atmosfera cântecului îi aminteşte de prima sa vizită la Malibu, celebra plajă situată la nord-vest de Los Angeles. Într-un interviu recent acordat revistei Billboard, vedeta a mărturisit totodată că piesa evocă relaţia sa tensionată cu actorul australian Liam Hemsworth. 

Cei doi artişti au fost împreună, apoi s-au separat, înainte de a se regăsi şi de a alcătui de atunci cuplul perfect. 

Miley Cyrus, devenită vedetă graţie serialului Disney "Hannah Montana", susţine că a scris "Malibu" într-un Uber care a dus-o pe platoul de filmare al emisiunii "The Voice", unde se va întoarce în curând ca "antrenoare".AGERPRES

×