x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Maia Morgenstern a câştigat concursul pentru directoratul Teatrului Evreiesc de Stat

Maia Morgenstern a câştigat concursul pentru directoratul Teatrului Evreiesc de Stat

08 Noi 2017   •   14:38
Maia Morgenstern a câştigat concursul pentru directoratul Teatrului Evreiesc de Stat

 Actriţa Maia Morgenstern a câştigat concursul pentru directoratul Teatrului Evreiesc de Stat, informează site-ul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti. 

Potrivit site-ului PMB, Maia Morgenstern a obţinut în etapa I a concursului nota 8,62, iar în cea de-a doua etapă nota 8,99, media aritmetică fiind 8,80. 

La concurs a mai participat şi regizorul Erwin Şimşensohn care a obţinut nota generală 8,70 (8,48 - etapa I şi 8,92 - etapa a II-a). 

"Conform prevederilor OUG nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, candidatul câştigător este cel care a obţinut cea mai mare medie, cu condiţia ca aceasta să fie de minimum 7", se arată pe site-ul instituţiei. 

Candidaţii pot depune contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti - Direcţia Managementul Resurselor Umane din Bd. Regina Elisabeta nr. 47, sector 5, etaj 2, camera 246A, până la data de 9 noiembrie, ora 15,00. 

Maia Morgenstern a fost manager al Teatrului Evreiesc de Stat din anul 2012, iniţial interimar, ulterior fiind numită în funcţie prin concurs. În luna mai 2017, actriţa a renunţat la funcţia de director al Teatrului Evreiesc de Stat din motive personale. AGERPRES

×