x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Olga Tudorache, momente de cumpănă! Actriţa are grave probleme de sănătate

Olga Tudorache, momente de cumpănă! Actriţa are grave probleme de sănătate

14 Mar 2016   •   16:34
Olga Tudorache, momente de cumpănă! Actriţa are grave probleme de sănătate

Din anul 2012, de când actriţa Olga Tudorache s-a retras din viaţa publică, din cauza unor probleme de sanătate, colegii săi de scenă nu prea mai ştiu nimic despre marea doamnă a teatrului românesc.

"Tot ce ştiu despre doamna Olga Tudorache e că nu prea e bine. Nu e bine deloc. Ultima oară când am auzit ceva despre ea a fost acum două săptămâni. Am înţeles că a fost din nou internată în spital trei săptămâni", a declarat sub protecţia anonimatului, pentru WOWbiz.ro, o fostă elevă a Olgăi Tudorache, devenită acum o mare actriţă.

Olga Tudorache a fost internată pe 1 aprilie 2012, la Spitalul Elias din Capitală, după ce i s-a făcut rău pe scena Teatrului Metropolis.

Actriţa a fost internată cu suspiciunea de accident vascular cerebral şi diagnosticată cu tulburare ischemică tranzitorie, apărută pe fondul unor suferinţe cronice existente, starea ei ameliorându-se ulterior.

În urma diagnosticului medical primit Olga Tudorache a fost nevoită să anuleze spectacolul “Portretul Doamnei T” pe care urma să îl susţină pe 30 aprilie, în acelaşi an, la Teatrul Naţional de Operetă din Capitală, potrivit Agerpres.

 

×
Subiecte în articol: Olga Tudorache sanatate teatru actori elias