x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Premieră cu Radu Beligan

Premieră cu Radu Beligan

16 Sep 2014   •   18:24
Premieră cu Radu Beligan

Maestrul Radu Beligan montează un nou spectacol: “Leul deşertului” de Mona Radu. Premiera va avea loc la 28 octombrie, pe scena Palatului Naţional al Copiilor (Teatrul Tineretului). Domnia sa va şi juca, iar din distribuţie fac parte şi Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Lamia Beligan, Tania Popa, George Remeş. Potrivit unui comunicat de presă, comedia “Leul deşertului” (e premiera absolută cu acest text), a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru Radu Beligan şi Maia Morgenstern, care se întâlnesc astfel “pentru prima oară în acelaşi spectacol”.

Această premieră extraordinară îi va bucura pe admiratorii artiştilor protagonişti, în special pe cei ai lui Radu Beligan, căci maestrul, la aproape 96 de ani (îi va împlini la 14 decembrie), vine în faţa publicului cu un rol nou, cu un nou spectacol ce îi poartă semnătura ca regizor.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro, blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro. (M.S.)






×
Subiecte în articol: Radu Beligan