x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Spectacolul Teatrelli URBAN GIF SHOW, difuzat online în cadrul stagiunii CORP @online

Spectacolul Teatrelli URBAN GIF SHOW, difuzat online în cadrul stagiunii CORP @online

de Magdalena Popa Buluc    |    10 Noi 2020   •   17:17
Spectacolul Teatrelli URBAN GIF SHOW, difuzat online în cadrul stagiunii CORP @online

URBAN GIF SHOW 

Până ne vom revedea din nou în sălile de teatru, vă invităm să vizionați online spectacolul Teatrelli URBAN GIF SHOW, în data de 13 noiembrie, de la ora 19:00, în cadrul Stagiunii 

CORP@online, un proiect organizat de AREAL spațiu pentru dezvoltare coregrafică, care-și propune să aducă dansul contemporan mai aproape de publicul larg și care încearcă să relanseze scena de dans contemporan, în prezent puternic afectată de situația actuală și de efectele pandemiei de coronavirus.

 

URBAN GIF SHOW este o producție Teatrelli, marca Florin Fieroiu, care a avut premiera la finalul anului 2019 – „un spectacol total”, despre oraș și despre felul în care corpul se manifestă în el. Spectacolul recontextualizează rolul corpului uman, mișcarea și esența într-o înlănțuire de combinații artistice și tehnice unice, într-o distribuție de excepție.

Concept: Florin Fieroiu
Muzică: Vlaicu Golcea
Scenografie: Cristina Milea
Poeme urbane: Elise Wilk
Video: Ioana Ilaș Bodale și Mircea Ilaș
Performeri: Nicoleta Lefter, Alexandra Mihaela Dancs, Paul Cimpoieru, Denis Bolborea, Simona Dabija și Vlaicu Golcea
 
URBAN GIF SHOW s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai bune 10 spectacole din București, în 2019, într-un clasament realizat de revista „Zile și Nopți". Accesul este gratuit, rezervarea fiind însă obligatorie pe Eventbook.

 

Stagiunea CORP@online este un proiect AREAL inițiat de Andreea Belu PFA, Fundația Gabriela Tudor, Indie Box, Asociația PETEC, Asociația Delazero, în parteneriat cu Goethe Institut București, Forumul Cultural Austriac, Creart prin Teatrelli, Centrul Național al Dansului București, Tangaj Dance & Bucharest International Dance Film Festival, European Dancehouse Network. Proiectul cultural este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.


AREAL - spațiu pentru dezvoltare coregrafică este un proiect colectiv ce își propune să crească gradul de coeziune al comunității dansului contemporan din România, să dezvolte și să diversifice publicul acestui sector cultural, să încurajeze mobilitatea și interconectarea celor care activează în domeniul artelor performative, prin activități comune dedicate. 

 

 

×
Subiecte în articol: Teatrelli