x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” încheie festivalul ”Bucureștii lui Caragiale”

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” încheie festivalul ”Bucureștii lui Caragiale”

18 Sep 2020   •   12:47
Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” încheie festivalul ”Bucureștii lui Caragiale”

Duminică, 20 septembrie, spectacolul ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ, OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, susținut de artiștii Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, va încheia oficial cea de-a VIII-a ediție a festivalului ”Bucureștii lui Caragiale”, organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB, cu ocazia Zilelor Bucureștiului.

Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” va juca duminică, 20 septembrie, de la orele 20:00, în Parcul Cișmigiu, chiar de Ziua Bucureștiului - 20 septembrie 2020 fiind data la care se împlinesc 561 de ani de la prima atestare documentară a orașului - spectacolul ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ, OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, o premieră a stagiunii 2020-2021.

 

            În acest spectacol, publicul va  avea ocazia să-i aplaude pe artiștii Teatrului “Constantin Tănase” care, la rândul lor, așteaptă cu bucurie și nerăbdare reîntâlnirea cu spectatorii. Spectacolul, realizat de VASILE MURARU şi VALENTINA FĂTU, este o Revistă plină de culoare și savoare, cu umor de calitate, recitaluri de muzică ușoară și momente coregrafice de excepție.

Așadar, duminică, 20 septembrie, de la ora 20:00 pe scena din Parcul Cișmigiu a Festivalului ”Bucureştii lui Caragiale” vor urca ALEXANDRU ARȘINEL, VASILE MURARU şi VALENTINA FĂTU, LILIANA MOCANU, NAE ALEXANDRU și CRISTIAN SIMION, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, ALIN GHEORGHIȘAN și DANIELA TĂNASE.

Vor mai participa: Baletul și Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.

Scenografia este semnată de FRANCESCA CIOANCĂ și ANA IULIA POPOV, coregrafia de CORNEL POPOVICI (asistent Edy Chirițescu), iar conducerea muzicală este asigurată de compozitorul  și orchestratorul DAN DIMITRIU, dirijorul Orchestrei Teatrului.

Spectacolul ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ, OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!” se joacă în această perioadă pe scena Grădinii de vară Herăstrău a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, următoarele reprezentații fiind programate pe 19 și 26  septembrie, respectiv pe 3 și 10 octombrie, de la ora 19:00.

×