x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Teatrul Masca aniversează 25 de ani de la înființare

Teatrul Masca aniversează 25 de ani de la înființare

20 Mai 2015   •   15:53
Teatrul Masca aniversează 25 de ani de la înființare
Sursa foto: Mihai MĂLAIMARE

Duminică, 24 mai, ora 18.00, la aniversarea celor 25 de ani de la înființare, Teatrul Masca vă propune un eveniment inedit în peisajul teatral românesc: o gală aniversară, un periplu de două ore prin 20 de spectacole, dar și o imagine a vieții fascinante din culise.

„O gală ca a noastră ar putea deveni o tradiție, de ce nu, dar înainte de asta își propune sa devină un simbol, acela al existenței în teatrul românesc a slujitorilor scenei cărora nu le place mersul în turmă, la adăpostul condiției de meseriaș, ci înotul în contra șuvoiului ca semn al efortului creator. O gală ca a noastră nu ar trebui ratată!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Lansat ca singurul teatru de gest, pantomimă și expresie corporală din România, Teatrul Masca nu s-a dezmințit și a fost în decursul celor 25 de ani de existență promotorul mai multor acțiuni neconvenționale. Evenimente precum Târgul de Jucării, Festivalul Internațional de Statui Vivante, Festivalul Măști Europene la...Masca sunt doar câteva dintre proiectele de anvergură prin care Teatrul Masca a rămas în inimile iubitorilor de teatru și cultură de toate vârstele.

Sâmbătă 23 mai, ora 13.30, la Romexpo, va avea loc lansarea Albumului aniversar „MASCA 25”.  Detalii pe http://www.masca.ro.

×