x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Un nou sistem de “ticketing” la GONG

Un nou sistem de “ticketing” la GONG

12 Noi 2014   •   19:59
Un nou sistem de “ticketing” la GONG

Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG din Sibiu prezintă sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 18:00, spectacolul “Frumoasa şi Bestia”, în regia lui Bogdan Drăgulescu, eveniment ce marchează implementarea unui nou sistem de achiziţionare a biletelor cu ajutorul căruia spectatorii îşi vor putea tipări biletele direct de acasă.
“Teatrul GONG intră într-un proces de dezvoltare firesc, iar cumpărarea biletelor online va facilita accesul publicului la spectacolele noastre. E un lucru bun pentru că se economiseşte timp”, spune Adrian Tibu, managerul acestui teatru.
Print@Home este un serviciu ce completează opţiunile de achiziţionare a biletelor Teatrului GONG printr-un sistem oferit de Eventim. Acest serviciu poate fi accesat de pe site-ul teatrului (teatrulgong.ro) sau de pe platforma eventim.ro. După ce aţi rezervat locurile la spectacolul dorit, puteţi selecta opţiunea Print@Home ca metodă de livrare. După efectuarea plăţii online, spectatorii vor primi o adresă de internet cu ajutorul căreia pot imprima imediat biletul. În acelaşi timp, link-ul este trimis prin email, astfel încât cumpărătorii pot tipări biletul de pe alt calculator sau din altă parte. (M.S.)

×