x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Elton John Sir Elton John, cel mai generos om bogat din Marea Britanie

Sir Elton John, cel mai generos om bogat din Marea Britanie

de Corina Andriuta    |    12 Iun 2010   •   00:00

Într-un clasament realizat anual de revista „Time Magazine", Sir Elton John s-a clasat pe poziţia a 17-a în topul celor mai influenţi oameni din lume, iar ziarul britanic „ The Times" l-a considerat pe celebrul cântăreţ ca fiind „cel mai generos om bogat din Marea Britanie".



Ceremonia de decernare a premiilor a celor mai influienţi oameni din lume a avut loc la Centrul Lincoln din New York pe 4 mai 2010. Alături de Sir Elton John, pe această listă s-au regăsit nume ca Barack Obama, Demi Moore, Taylor Swift etc.

În paralel cu acest top, „The Times" a făcut o cartografiere a bogaţilor din Marea Britanie. Pe teren, „cei care s-au ocupat cu număratul averilor", au găsit loc în top pentru 13 conţi, 5 marchizi, 9 duci, dar şi Regina Marii Britanii. Cu o avere estimată la 185 de milioane de lire sterline, Sir Elton John nu a prins „Top 10", dar cu donaţii făcute în valoare de 22.6 milioane de lire sterline, în 2009, s-a clasat pe prima poziţie a generoşilor din Regat. Interesant este faptul că printre aceşti oameni generoşi nu s-a aflat niciun nume dintre primii 10 din acest top!

×
Subiecte în articol: elton john