x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Mădălina Manole Omul sufletului

Omul sufletului

de Daniela Cârlea Şontică    |    14 Iul 2008   •   00:00

Cînd vine vorba despre povestea de iubire pe care o trăieşte acum, Mădălina Manole spune că este cel mai frumos lucru care i s-a întîmplat vreodată. Este fericită că l-a găsit pe “omul sufletului” ei, aşa cum spune un cîntec pe care îl interpretează.

Cînd vine vorba despre povestea de iubire pe care o trăieşte acum, Mădălina Manole spune că este cel mai frumos lucru care i s-a întîmplat vreodată. Este fericită că l-a găsit pe “omul sufletului” ei, aşa cum spune un cîntec pe care îl interpretează.

 
A fost să fie iubire. S-au văzut, s-au plăcut şi au devenit unul pentru altul “Omul sufletului meu”. Ea artistă, el muzici­an, regizor de sunet, om care iubeşte şi cunoaşte muzica.


EA.
Despre povestea de iubire pe care o tră­ieşte acum, Mădălina ne-a spus că este pe­rioada vieţii ei cea mai frumoasă. “Am văzut cît de mult mă iubeşte Dumnezeu, dacă m-a întărit şi m-a ajutat să o iau de la început. Mi l-a adus pe omul sufletului meu într-o seară în faţa ochilor. E minunat ce mi se întîmplă! Semănăm foarte mult, cîteodată mă şi sperie asemănarea asta, avem aceleaşi gusturi muzicale şi păreri şi principii de viaţă. Am reuşit să-mi regăsesc echilibrul de care am nevoie ca să mă lupt cu toată lumea şi cu vremurile pe care le trăim.”

 
EL. De cealaltă parte, logodnicul Mădă­li­nei, Petru Mircea (căruia lumea îi spune Puiu, iar Mădălina îl alintă Puiucu), povesteşte cum s-a înfiripat povestea frumoasă dintre ei. “Ne-am întîlnit prima dată cam acum şapte ani la Iaşi. Eu eram student în ultimul an la Con­ser­­va­torul «George Enescu» şi în acelaşi timp lu­cram ca redactor muzical la studioul din Iaşi al Televiziunii Române. Aşa se face că, profitînd de vizita «fetei cu părul de foc» în oraş pentru un spectacol, ne-am pomenit amîndoi pentru pri­ma oară faţă în faţă discutînd despre muzică, succes, un nou album ce tocmai ur­ma să apa­ră… Acolo şi atunci a început (aveam să con­ştientizăm amîndoi peste ceva vre­me) drumul pe care cu toţii îl facem în viaţă către «sufletul-pereche». Din acel moment, nu am făcut nimic altceva decît să ne urmăm fie­care, cuminţi, destinul. Eu am ajuns să lucrez în Bucureşti la Pro TV şi să colaborez ca muzician şi inginer de sunet cu studioul SPIRIT PRODUCTION al prietenului Gheor­ghe Gheor­ghiu. Aici aveam să o reîntîlnesc după trei ani, unde venise gră­bi­tă cu treabă, pentru a-şi orchestra piesa, ghi­ciţi care: «Omul sufletului meu»! Exact asta am devenit de atunci unul pentru celălalt, «o­mul sufletului meu». Aşa a început povestea noas­tră de dragoste şi aşa am descoperit-o pe Mă­dă­lina în toată splendoarea ei: veselă, sensibilă, dar în acelaşi timp puternică, hotărîtă, ri­guroasă cu propria-i meserie şi, mai presus de toate, sinceră”, spune Puiu Mircea. 

Concluzia este una fericită şi optimistă: “Am început aşadar prin a impărţi muzica şi am ajuns să împărţim şi viaţa. Sînt doar cîteva luni de cînd ne-am mutat în casa visurilor noastre, sîntem pe final cu amenajările, studioul muzi­cal propriu e şi el, bineînţeles, aproape gata, nu ne rămîne acum decît să aplicăm şi «deco­ra­­ţiu­nile» cele mai de preţ: copiii noştri”. Nu putem decît să le dorim şi noi acelaşi lucru.

 
“Asta am devenit de atunci unul pentru celălalt, «omul sufletului meu». Aşa a început povestea noastră de dragoste şi aşa am descoperit-o pe Mădălina în toată splendoarea ei”
Puiu Mircea

×
Subiecte în articol: omul sufletului