x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Patricia Kaas Bienvenue au... Kabaret!

Bienvenue au... Kabaret!

de Luminita Ciobanu    |    08 Iun 2009   •   00:00
Bienvenue au... Kabaret!
Sursa foto: Vladimir Konnov/

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Poate tocmai de aceea, Patricia Kaas şi-a numit cel mai recent album "Kabaret".



Patricia Kaas a debutat cântând la... cabaret. Probabil că între titlul albumului a cărui promovare a iniţiat-o în noiembrie 2008 şi perioada în care era doar o tânără speranţă în muzica franţuzească nu este deloc o întâmplare. Patricia iubeşte muzica de calitate şi spectacolul. Ştie să se facă înţeleasă şi să transmită mesajul său, dincolo de cuvinte, dincolo de bariera de limbaj. Muzica ei emoţionează.

Albumul său Kabaret, a fost şi va fi promovat în numeroase ţări precum Belgia, Olanda, Elveţia, Luxemburg, Finlanda, Rusia, Germania, Turcia, Bulgaria, Lituania, Polonia, Letonia, Estonia, Ucraina şi România. 135 de spectacole de cabaret susţinute într-un grandios turneu internaţional. Un omagiu adus personalităţilor feminine ale anilor '30 precum Greta Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham. Alături de Patricia vor urca pe scenă şi artişti din sfera operei, ai dansului contemporan şi ai scenei electro.

SHOW. Un spectacol complet şi complex. Cele 12 piese de pe album (Addicte Aux Héroines, La Chance Jamais Ne Dure, Le Jour Se Lčve, Une Derničre Fois, Kabaret, Faites Entrer Les Clowns, Falling In Love Again, Pigalle, Solo, Je T'aime Encore, Et S'il Fallait Le Faire, Mon Piano Rouge) vor fi îmbinate cu piese de referinţă din perioada anilor '30. Melodii care vor purta publicul într-o lume specială. O invitaţie într-o călătorie imaginară între Berlin, Paris şi Buenos Aires. Pentru ca spectacolul să fie de cea mai înaltă calitate, scena Sălii Palatului va fi amenajată cu un decor special. De asemenea, show-ul beneficiază de vestimentaţii create de casa de modă Lanvin, iar dansatorii vor prezenta coregrafii complexe. Din spectacol nu vor lipsi, bineînţeles, nici marile hit-uri ale artistei: "Mademoiselle chante le blues", "Mon mec ŕ moi", "Il me dit que je suis belle". În total 23 de melodii. Spectacolul îl are producător pe Frédéric Helbert, coregrafia îi aparţine lui Régis Obadia, iar scenografia este semnată Christophe Martin.

REVENIRE. Nu este prima dată când artista franceză vine în România. Patricia a concertat în 1992 la Cerbul de Aur la Braşov şi de două ori la Bucureşti, în 1998 şi 2004, la ultimul eveniment urcând pe scenă în Piaţa Constituţiei în cadrul evenimentului "Sărbătoarea muncii", organizat de Institutul Francez.

Ca să încheiem cu invitaţia interpretei:  "Bine aţi venit la Kabaret!" La un spectacol inedit ce poartă semnătura Patriciei Kaas.

×
Subiecte în articol: patricia kaas