x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Paula Seling Îngerii au vocea ei

Îngerii au vocea ei

de Roxana Vintila    |    22 Dec 2008   •   00:00

"Are ceva în glas ce seamănă cu blândeţea pedagogilor de altădată, cei pe care îi ascultai chiar şi când nu înţelegeai ce zic", spun Răzvan şi Dani.



Spui Răzvan şi Dani şi imediat îţi vine în minte o emisiune cu mult umor... pe alocuri poate chiar satirică. Cine nu a urmărit matinalul ce le poartă numele?... Şi dacă tot vorbim de un matinal şi încă de unul cu foarte mult umor credem că şi cei în cauză sunt la fel... mereu veseli, mereu puşi pe glume. În "luna lui octombrie", Răzvan şi Dani au invitat-o pe Paula Seling într-o emisiune, dar nu o să ne povestească foarte multe despre acest matinal. Se întâmplă uneori să rămână şi ei fără grai, dar nu pentru că nu ar avea ce să spună, ci pentru că Paula Seling transmite atâta emoţie, căldură, sensibilitate încât te cufundă într-o lume plină de iubire... la care visezi. Iar când visezi întotdeauna... taci! "Personal ne ştim de puţin timp. Pe vremea când eram mai acizi decât ne permitea statutul, am chemat-o pe Paula într-o emisiune şi din crisparea ce-o afişa în spatele camerelor ne-am dat seama că se aştepta să sărim pe ea ca nişte hiene hulpave. Când ne-a întrebat de ce suntem mai blânzi cu ea decât cu alţii, am răspuns amândoi banal şi neinspirat… «Păi, tu eşti Paula Seling!»", mărturisesc Răzvan şi Dani.

PENTRU PĂMÂNTENI CU SUFLET.
Pe Paula Seling îţi doreşti să o asculţi întotdeauna. Are capacitatea să schimbe durerea iubirii în bucuria suferinţei. Nu există nici un moment în care să spui: de data asta nu se potriveşte! Fie că mergi la serviciu, că eşti în trafic, că te plimbi rătăcit cu iubitul sau iubita sau că pleci de la un concert al Paulei primul lucru care îţi vine în minte şi suflet este să ajungi acasă mai repede şi să te îmbrăţişezi cu iubirea... "Are ceva în glas ce seamănă cu blândeţea pedagogilor de altă dată, cei pe care îi ascultai chiar şi atunci când nu înţelegeai ce zic. Întotdeauna am crezut că îngerii au vocea Paulei. E, poate, singurul artist ce nu poate trece neascultat atunci când se aşază la pian, sunt de părere Răzvan şi Dani. Nu există nici o îndoială că vreun pământean cu suflet n-ar rezona, peste ani, la cel puţin o piesă cântată de Paula. Mai mult ca sigur şi peste 20 de ani vom avea în maşină cel puţin două CD-uri cu muzica ei."

UN EPISOD MUZICAL. Şi dacă tot o ascultă pe Paula la radio, la televizor sau în maşină lui Răzvan chiar i s-a întâmplat să se afle pe aceeaşi scenă cu Paula Seling. Dar nu ca să o prezinte, ci ca să cânte împreună: S-a întâmplat anul trecut, de Crăciun. "Mai bine spus am snopit muzical un colind. Ca să ne iasă momentul, Paula mi-a împrumutat fluierul ei, fluier pe care, printr-o mişcare de magician şomer, am reuşit să-l rup în două bucăţi egale. Anul ăsta, ea a vrut să cântăm la pian. Pentru că un pian e mai scump decât un fluier, am refuzat-o politicos...!"

"O ascultam de foarte mult timp pe Paula. Faţă în faţă am văzut-o prima dată în Timişoara, acum vreo opt ani, şi a fost poate singurul concert în timpul căruia n-am vociferat"

Răzvan  -  realizator tv

"Nu cred că suntem în măsură să dăm sfaturi. Sperăm doar ca Paula să n-o ia pe câmpii doar de dragul schimbării. E de admirat că face parte din categoria artiştilor care vin cu propriul inginer de sunet la fiecare manifestare la care participă"


Răzvan şi Dani - realizatori tv

×
Subiecte în articol: razvan