x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Ştefan Bănică jr Acesta-i Ştefan!

Acesta-i Ştefan!

de Loreta Popa    |    30 Mar 2009   •   00:00
Acesta-i Ştefan!
Sursa foto: supli_1/

Doi bărbaţi puternici, la fel de adoraţi de public, la fel de buni profesionişti. Dar şi doi taţi care-şi iubesc copiii.



S-a tot vehiculat ideea că sunt certaţi, că sunt rivali... Şi totuşi, l-am sunat pe Dan Bittman, care a fost bucuros să ne spună ce mult i-a plăcut să cânte cu Ştefan Bănică jr. de Crăciun. "Eu şi Ştefan ne ştim de mult, de prin '87-'88. Am reluat colaborarea pe plan artistic anul trecut, o dată cu concertele lui de Crăciun, unde am fost invitat. Invitaţie care a venit, ca să fiu sincer, din partea Andreei Marin. Ea ne-a adus împreună. Ne-am întâlnit din întâmplare într-un loc unde mergem cu toţii cu drag şi acolo mi-a propus. Chiar vorbeam că s-a dus vorba prin presă că ne duş-mănim şi că ar fi momentul să infirmăm toate aceste zvonuri. Mi-e foarte drag Ştefan şi am acceptat cu plăcere invitaţia. A fost o colaborare nemaipomenită din toate punctele de vedere, pentru că Ştefan este un profesionist, am fost la câteva repetiţii şi pot să spun că nu lasă nimic la voia întâmplării. Fiecare pas este foarte bine calculat, repetat. Pentru a ieşi totul perfect. Lucrul acesta se vede pe scenă.

S-a văzut şi la noi, am cântat o piesă de-a lui, el a cântat o piesă de-a noastră, «Să nu-mi iei niciodată dragostea» şi publicul a fost extrem de încântat. Foarte bine ne-am înţeles, vorbim aceeaşi limbă, mie îmi plac oamenii care ştiu ce vor, aşa cum este Ştefan. Mi-a spus din start ce doreşte de la mine, am făcut câteva repetiţii, după fiecare spectacol ne întâlneam şi îmi spunea: «Uite, cred că aşa este mai bine să facem, să stăm împreună în acelaşi loc pe scenă, să ne vadă oamenii în acelaşi loc». El urmărea fiecare spectacol seara şi aplica apoi câte o corecţie. Totul este foarte bine gândit şi mi-a plăcut foarte mult, de aceea ne-am înţeles foarte bine pentru că lucrurile erau foarte clare. Şi el îşi iubeşte foarte mult copiii, la fel ca şi mine, vedem lucrurile la fel. Am povestit mult. Şi el, şi Andreea erau puţin stresaţi de faptul că erau hărţuiţi de presă şi lucrul acesta îi făcea sensibili, se gândeau la copii. În general amândoi avem acelaşi mod de a vedea lucrurile în această materie. Copiii de astăzi sunt ca şi adulţii, au personalitate şi sunt entităţi de sine stătătoare. Dacă ar fi să-l definesc în câteva cuvinte aş spune că este un om cu charismă, o voinţă formidabilă, cu un talent remarcabil, un om care ştie ce vrea".

×
Subiecte în articol: ştefan