x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Admiratorii

de Anca Alexe    |    30 Mar 2009   •   00:00
Admiratorii

Despre Ştefan Bănică Junior se ştiu deja foarte multe lucruri. Un artist desăvârşit şi un idol pentru mulţi...



Ceea ce nu mulţi ştiu însă este că în aprilie 1993, la iniţiativa Simonei Ioniţă, fanii lui Ştefan Bănică jr s-au reunit într-o organizaţie non-profit. Aceasta a fost creată în vederea susţinerii morale a actorului lor preferat.

Întâlnirile dintre membrii fan-club-ului sau cele cu Ştefan Bănică junior s-au organizat, la început, în Parcul Cişmigiu sau la Liceul Mihai Viteazu. "Era foarte plăcut! De fiecare dată fanii discutau cu idolul lor, se cânta, se făceau fotografii. Chiar dacă mulţi dintre ei au acum vârste cuprinse între 25-30 de ani iar întâlnirile nu mai sunt atât de frecvente ca în adolescenţă, ei se reunesc la fiecare concert Ştefan Bănică jr. Îşi amintesc cu bucurie de acele întâlniri. Mai mult, în preajma Sfântului Ştefan toţi fanii adevăraţi se adunau la «Mişu». Cântau, mâncau tort şi beau şampanie alături de viitorul sărbătorit", mărturiseşte Simona Ioniţă.

Printre sticle de răcoritoare, fursecuri, bomboane, Ştefan şi băieţii de la The 50's cântau de zor la pian, chitară, tamburină alături de fani.

În prezent, s-au alăturat "veteranilor" şi alţi admiratori. Aceştia sunt din întreaga ţară şi chiar de peste hotare. Ei discută pe messenger şi corespondează prin e-mail. "Nu puţini sunt cei care vin special la Bucureşti de la Târgu-Mureş, Buzău, Slatina, Ploieşti ori din alte colţuri. Atunci când are loc un concert, o premieră la teatru sau o emisiune TV ei sunt alături de actorul lor preferat."

Informaţi periodic. Răsplata? Ştefan Bănică junior citeşte e-mail-urile tuturor fanilor săi, ţine cont de părerile şi sugestiile lor... Totodată, pentru cei care îl poartă pe Ştefan Bănică în suflet, fondatorii site-ului au pus la dispoziţie o serie de fotografii din concerte sau din albumul personal. Mai mult decât atât, aceştia sunt periodic informaţi cu privire la concertele sau spectacolele pe care Ştefan Bănică jr. urmează să le susţină. "Ştefan are o relaţie extraordinară cu fanii şi admiratorii lui. I-a respectat şi i-a apreciat întotdeauna. De aceea am şi înfiinţat Fan-club-ul... sunt foarte mulţi oameni cu interese, pasiuni şi caracteristici comune, dornici să comunice şi să cunoască", adaugă Simona Ioniţă. Pe site-ul său oficial, Ştefan Bănică junior mulţumeşte în repetate rânduri publicului: "Mulţumesc! Întotdeauna am să recunosc, publicul nu că îmi dă energia de care am nevoie, ci îmi dă însutit mai multă energie decât am nevoie."

×
Subiecte în articol: ştefan banica